Виктория Петрова бременна? (Усмивката не слиза от лицето на водещата, откакто е с Красен Кралев)

6320
19 Юни 2015, 16:00


Красивата новинарка Виктория Петрова разцъфна и изглежда по-добре отвсякога на екрана, забелязаха колегите й, а и зрителите, видя HotArena!

 

Синеоката тв водеща буквално сияе от щастие, усмихва се непрекъснато и дори гласът й е по-мек и в него няма нито една по-остра или нервна нотка, пише „Всеки ден“.

 

Колегите й в Би Ти Ви нямат съмнения на какво се дължат веселите искри в очите на журналистката и се радват, че най-после й е провървяло в личния живот. Прокрадна се и друг слух – че

 

Вики може да е бременна,

 

защото съвсем доскоро споделяла в нюзрума кога е в цикъл, а последните месеци вече не го прави.

 

Вече повече от половин година Виктория Петрова и спортният министър Красен Кралев летят на крилете на любовта и дори заживяха заедно. Въпрос на време е да застанат пред олтара и даже се говори упорито, че бившият лекоатлет вече е предложил на красавицата да остареят заедно.

 

„Вики е сякаш нов човек, друга жена, откакто е влюбена и щастлива. Сякаш буйният й нрав е укротен като с магическа пръчица“, не спират да говорят в нюзрума на телевизията. Самата Виктория не криела любовта си и при всяко обаждане на любимия сияела от щастие. „Още малко и ще запее“, радват се приятелките й.

 

Макар и ослепителна хубавица, тв водещата доскоро нямаше особен късмет в личния живот. Бракът й с оператора Добромир Иванов я опари за цял живот, след като мъжът й хукна след друга. След краткото семейно съжителство последва грозен развод, който остави травма в душата на журналистката.

 

Следващите връзки на Вики също не я направиха щастлива. Пиленцето кацна на рамото й едва след като Красен Кралев се влюби до полуда в нея. Самият той не скри и разказа как сърцето му трепнало, щом видял Вики в телевизията, където отишъл, поканен да участва в предаване.

 

Пиарката на министъра пък се оказала добра приятелка на Виктория и станала нещо като орисница на връзката. Тя дала телефона на тв водещата на бившия спортист и той побързал да я покани на среща. Сега двамата не могат да се нарадват на близостта си.

 

Допълнителен уют във връзката им внася и това, че и Виктория, и Красен са варненци и обожават родния си град и морето. Влюбените вече са говорили да се врекат във вярност близо до вълните в морската столица.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Маша
преди 2 години
0
Слухове за кой ли път!Хубава била,а съпругата на спортния журналист е като 18-тодишно момиченце плед нея.То бива височина и ходила при тази мъжкарана ,от къде й е родословието,40-42 номер обувки на жена до40г,как ще я харесват за едното й лице ли.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ана
преди 3 години
0
Време й е,дано е бременна,ако тя го иска. Обаче да коментирате хорския цикъл е долно ровене в личните неща на човек...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени