Виктория Петрова и Юксел спасили припаднала жена (Дамата изгубила съзнание пред БТВ, не помнела коя е)

2125
16 Октомври 2016, 13:04


В истински трилър са станали участници наскоро Виктория Петрова и колегата й Юксел Кадриев, разбра HotArena.

 

Тежко болна жена припаднала пред очите на новинарите от БТВ. Когато я свестили, тя нито знаела коя е, нито къде живее, нито кои са роднините й. Двамата журналисти обаче успели да издирят родителите й и да я изпратят в болница, пише „Уикенд“.

 

Смразяващата кръвта сцена се разиграла пред офисите на БТВ в Малкото НДК в София. Двамата новинари били излезли за малко в почивка пред сградата, за да си вземат кафе. Точно тогава непознатата жена на видима възраст около 35-40 години пред очите им се свлякла на една  от пейките в близост до тях.

 

Вики и Юксел хвърлили кафетата и се затичали към нея, за да я свестят. Когато дошла на себе си, жената не помнела дори собственото си име. За броени минути около нея се събрала цяла тълпа  от работещи в телевизията, но тя реагирала само на лицето на Виктория Петрова.

 

Журналистите помолили непознатата да види дали носи документи в себе си. За щастие, тя имала и документи, и телефон, така че бързо успели да издирят родителите й.

 

Оказало се, че страда от рядко заболяване, заради което губи съзнание и получава временни амнезии. Когато родителите й пристигнали пред НДК, болната дори и тях не разпознала.

 

В крайна сметка клетницата била откарана в болница и там й помогнали да дойде на себе си.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени