Виктория Бекъм ражда на 4 юли

6659
22 Май 2011, 12:37


Съпругата на футболиста Дейвид Бекъм Виктория сама е преценила, че трябва да роди първото си момиченце на символичната дата 4 юли - Денят на независимостта на САЩ. Светските хроникьори във Великобритания и зад Океана се шегуват, че датата е специално избрана заради 4-годишния престой на семейство Бекъм в Америка, пише "Сън".

 

Двамата щастливи родители дори имали фаворит за име на малката - Атланта, защото то символизира стотиците хиляди километри, които Дейвид и Виктория са изминали между двата континента през годините.

 

Пош Спайс си беше запазила час при гинеколог за датата 4 юли в известната частна клиника "Портланд" в Лондон, където смята да роди. 4 юли е най-големият празник за САЩ - Денят на независимостта.

 

Сега обаче тя е променила намеренията си. Вместо в британската столица Виктория ще даде живот на дъщеря си на същия ден, но в Лос Анджелис. Тя специално е наела къща до дома на фамилията, където да отседнат всички нейни роднини, както и тези на Дейвид, които искат да поздравят двойката за четвъртата им рожба и да зърнат първи бебчето.

 

"Ще бъде огромна семейна сбирка. Датата не се сменя, но раждането ще се осъществи в Лос Анджелис. Вик и Дейвид обичат САЩ, културата и хората тук, които ги посрещнаха с отворени сърца. Най-важно е здравето на майката и бебето. Ако наистина бебето се роди на Деня на независимостта, това ще бъде страхотно", казва приятел на двамата.

 

Къщата на Дейвид и Виктория и сега кипи от живот с тримата им синове Бруклин, Ромео и Круз, както и малкия булдог Скарлет, който бременната съпруга купи наскоро. Но след раждането на първата им дъщеря, суетенето в дома на Бекъмови ще бъде по-голямо, от когато и да било.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени