Виктория Петрова води новините с огромни торбички под очите! Гримьорите вдигнаха ръце (ФОТО)

3665
21 Януари 2015, 11:02


Виктория Петрова води новините с огромни торбички под очите и тъмни кръгове, които дори най-вещите гримьори не са способни да заличат.

 

Журналистката очевидно не си доспива и стилистите са вдигнали ръце заради недостатъка, видя HotArena.net.

 

Явно Виктория често ляга късно и това се отразява на външния й вид, коментираха колегите й. Други пък предположиха, че самотната новинарка може наново да е намерила любовта и затова да не отделя достатъчно време за сън.

 

Виктория е красива жена и нищо чудно отново да е намерила настоятелен обожател, коментираха със завист колежки на водещата.

 

Самата Вики обаче била наясно, че проклетите торбички под очите я загрозяват и не спирала да прави маски на лицето си. Красавицата налагала дори резенчета прясна краставица и кисело мляко на лицето си, за да премахне подутините.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Венедиктов
Преди 1 година
0
А на Нора Арсова от БНТ по-малки ли са? Дали проблемът се поражда само от здравословни причини, или главно от недоспиване и гуляи сред различни компании? Може би журналята получават най-много информация за своята работа именно в малките часове? Пък си вършат и някакви лични свои работи. Каквито и да са причините, такива подпухнали лица, с големи торби под очите не са за пред камерите, нито за пред хората.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени