Вили Марковска се запали по астрологията

1461
25 Декември 2015, 13:00


Актрисата Вили Марковска е поредната звезда, луднала по окултното, научи HotArena.


Тя се е запалила по астрологията и още преди да се роди синът ѝ Красимир, се допитвала често до това какво говорят звездите за нейната съдба. Вместо да се консултира с лекари, Вили се допитвала до създаващите хороскопи, за да предрекат най-доброто за детето ѝ.

Марковска разпитвала66 астроложките кога трябва да ѝ бъде терминът, за да бъде детето здраво, успешно и с късмет. И до ден днешен актрисата търси подобна помощ, за да успее да вземе по-важни решения в живота си.


Вили явно трудно се справя с живота си без чужда помощ, а и мъжът ѝ не е особена подкрепа в подобни моменти. Докато била бременна, тя посещавала и училище за родители.


Няколко месеца Марковска посещавала школата на видна столична акушерка, която да ѝ даде практически и духовни наставления за предстоящото майчинство, пише „Галерия“.


За всяка лекция актрисата цакала по 50 лева, а ако и мъжът й благоволял да отиде, хонорарът скачал двойно. Принципно младите родители ходят на подобни курсове до раждането на детето си, но Марковска продължавала да ги посещава след като излиза от родилното.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени