Вили Марковска учи от книгите как да гради брака си, актрисата ще става психоложка

1749
25 Юни 2016, 15:00


Актрисата Виолета Марковска доста скучае напоследък без телевизионните си и кино ангажименти. Откакто стана майка преди няколко години, звездата от „Шивачки“ има по един-два ангажимента и се опитва да запълва свободното си време с лично усъвършенстване, видя HotArena.

Стъпка към него е йогата, с която Вили се занимава професионално и дори е инструктор в столично студио. Това обаче далеч не е единствената й амбиция. Марковска се е запалила по психологията и иска някой ден да запише изучаването й в университет.

Залитането й към вътрешния свят започнало, след като се запознала със съпруга си Ивайло Ангарски. Тогава постепенно започнала да се интересува от женската си същност. Открила, че една жена, която не обръща внимание на психологичните си подбуди, лесно руши отношенията си с партньора и се заканила да не допуска подобно нещо. Покрай мъжа си Вили развила любопитство как да се наглася към ситуациите, да бъде по-гъвкава и приспособима, пише "Всеки ден".

„Преди години четох една книга за идеалния брак. И там се казват доста клишета. Това, което ми хареса в нея, е, че е важно не да намериш човек, с когото да нямаш конфликти. Важно е да намериш някого, с когото да разрешаваш тези конфликти. И никога да не се забравя каква е целта на връзката на партньорите“, обяснява вижданията си за връзката актрисата.

Макар да не се е отказала от работата и развитието си, след сватбата Вили доста се променила в това. Допуснала да е по-ранима и по-зависима. Не искала да бяга от женствеността си и в тези ценности възпитавала сина си. Искала един ден той добре да знае как да се грижи за жената до себе си. И примерът, който му предлагала, бил именно с грижите, които собственият й мъж полагал за нея. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кристо
Преди 1 година
0
Вие сте пълни малоумници, нищо вярно няма !Тя е толкова хубава и умна че не й се налага да полага особени усилия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени