Вини Джоунс с разтърсващи признания: Имам тумори, боря се с последни сили!

2594
24 Ноември 2013, 10:56


 

Холивудският актьор Вини Джоунс е поредната звезда, която направи признания, че страда от рак на кожата. 48-годишния бивш футболист разкри, че той и съпругата му Таня са болни от коварното заболяване.

 

Бучка под едното око го накарала да отиде на лекар. Резултатите били смущаващи — оказало се, че актьорът има меланома, която убива по 2000 души годишно.

 

„Изправял съм се пред най-големите и страшни момчета на терена, имал съм кошмарни моменти и все пак, когато лекарят ми каза, че имам рак на кожата, първата ми мисъл беше „Колко време имам?“, споделя Джоунс.


За щастие туморът е отстранен оперативно, но актьорът открива, че има още две образувания на главата. Той е категоричен, че ще се бори до последно с тях, въпреки че вече се чувства изчерпан от преживяното.

 

На Вини обаче му се наложи да се справи и с друг удар — съпругата му Таня също се разболя от рак на кожата. На нея през няколко години й се налага да се подлага на подобни интервенции.

 

Смята се, че нейното състояние е провокирано от лекарствата, които приема. Тъй като на 26 години тя е с трансплантация на сърце и приема от 20 години лекарства, за да не го отхвърли.

 

Признанията на Джоунс, идват скоро след като Хю Джакман също призна, че има рак на кожата. Актьорът получи туморно образувание на носа, за щастие отстранено бързо от хирурзите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени