Виолета Марковска с 3 бавачки

3653
18 Май 2015, 16:003 бавачки гледат бебето на Виолета Марковска, която съвсем скоро ще се върне на сцената. Актрисата роди едва преди два месеца, а вече е готова за голямото завръщане в театъра, разбра HotArena.


Малчуганът, който носи името на дядо си Красимир Ангарски, ще бъде поверен на три бавачки, докато майка му е на работа. Виолета вече е започнала репетиции в театъра, а скоро ще излезе и премиерата с нейно участие–„Жената на моя живот“ в театър „Искри и сезони“.


Марковска се връща към работата, благодарение на съпруга си, който е осигурил надеждна помощ за сина им. Парите за семейството не са никакъв проблем, тъй като съпругът на актрисата е със солидни сметки.


Милионерският наследник осигурява всичко необходимо на жена си, която живее в пълен лукс откакто се омъжи. Освен с просторна къща в покрайнините на София, гледачки за бебето, Виолета има на разположение още и готвачка и чистачка.


Ивайло много я обича, затова иска тя да се чувства свободна да прави това, което й е на сърце. Не я спира да работи, за него е по-добре тя да има някакво занимание, а не да се чуди с какво да се разсейва“, коментират запознати, пред Всеки ден.


Припомняме ви, че за бременността на актрисата се разбра в началото на годината, след като повече от 6 месеца тя кри бременността си. Така никой не успя да се досети, че чака дете, а и в последните месеци преди раждането бе слаба и ходеше с широки дрехи.


В последствие се оказа, че Марковска е пазела тайната от суеверие и страх от завистливи погледи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени