Виолета Здравкова става стюардеса (Миската си търси работа за 3000 евро месечно)

5526
21 Януари 2015, 15:00


Мис България от края на миналия век Виолета Здравкова е била забелязана в офиса на нискотарифна авиокомпания преди няколко дни да отговаря на обява за набиране на стюардеси, узна HotArena.net.

 

Позавяхналата силиконка, която се прочу преди години, като сама си направи цици с банков кредит, напористо се явила на интервю, макар в обявата изрично да пишело, че се търсят кандидатки до 28-годишна възраст, пише „Всеки ден“.

 

Здравкова е цели 10 лазарника отвъд този предел, но въпреки това имала намерение да пори небесата на стари години за да позакърпи отънелия си бюджет. „Влезе като у дома си, пререди останалите момичета и директно си поиска заплата от 3000 евро”, диви се очевидец на случката.

 

Русокосата мацка доскоро получаваше солидна издръжка от бащата на щерка си Даная – видният столичен тарикат Трайчо Манекена, но след като ракът го изпрати в гроба, кранчето за Вили секна. За норматив пък се разсъхна бракът й с видния столичен бизнесмен Румен Лазаров, а опитите й сама да си осигури прехрана първо с фризьорски салони, а след това в сферата на ресторантьорството, удариха на камък.

 

Красавицата премина през период на депресия, но явно се е взела в ръце и отново е обичайната надъхана руса фурия
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до Рая
преди 3 години
0
Само средно е достатъчно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рая
преди 3 години
0
Стюардесите не трябва ли да имат солидно образование?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 3 години
0
В България една начинаеща стюардеса, още повече в нискотарифна компания, няма как да взима такива пари. Вярно е, че заплащането е доста добро, но не и в такива цифри.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени