ВИП близнаци делят гаджета и пари! Сестри Аджови връкали общ мъж, Ангелови шампиони по карате и още...

6347
20 Януари 2018, 11:47


В родния хайлайф редица близнаци се наложиха като добри изпълнители у нас и в чужбина, други пробиха със скандали, трети потънаха в забвение. Повечето от тях делят цял живот гаджета и пари. Нещо, което вълнува почитателите е къде са онези, които се скриха от светлините на прожекторите и обърнаха гръб на бляскавото си бъдеще, пише "Телеграф".

Такъв е случаят с близнаците, които Нелина възпя в песен – Митко и Милко Стоименови. Двамата пеят от малки, а на 6 годишна възраст вече са в хор. По-късно започват да посещават уроци по солфеж, пиано и хореография. Двамата се изявяват активно на сцената за три години до 2008-а, след което потъват в неизвестност. Говори се, че днес са в чужбина.

Близначките Алекс и Влади се превърнаха в едни от най-обсъжданите тийнзвезди у нас. Нашумяха с участието си в „Х Фактор“, след което започнаха музикалната си кариера. Те отрекоха слуховете, че в кръвта им има африканска жилка и признаха, че са ромки. Преди няколко месеца Влади лъсна в порно клип, а шокиращите кадри й донесоха по-рано желаната слава.

Рут и Лъчезар Колеви да ужасно различни. Докато певицата се опитва да е в окото на скандала, то брат й бяга от всичко, което може да го направи популярен. Типично за близнаците двамата обичат да споделят свободното си време заедно.

Със същите отношения могат да се похвалят Дарин и Деян Ангелови, но те са непрекъснато заедно – в театъра, в киното и живот. Звездните близнаци са шампиони по карате, като и до днес тренират любимия си спорт.

Популярните Братя Аргирови, които от доста години загърбиха музикалната си кариера и до днес пазят звездния си блясък и обичта на публиката. В Музикалната академия в Пловдив Светослав свири на пиано, а Благовест на виолончело.

Близначките на Мая Нешкова – Весела и Йона Икономови са поели по, пътя на родителите си. Двете момичета записаха вокалите в новите песни на баща си- композиторът Кирил Икономов, включени в последния албум на Мая „Само с любов“. На сцената близначките са плътно до родителите си, а след концерти феновете на Мая Нешкова искат автографи и снимки и от тях.

Дъщерите н Камелия Тодорова са от двете страни на прожекторите. Рахел е автор на много от пените на Рут Колева, Мария Илиева и Криста. Мариам работи в Берлин, в агенция за музикален мениджмънт. Близостта им до музиката е обяснима отгледани са от една от най-големите ни джаз певици.

Ангел и Невен Енчеви са признати лекари. Те споделят, че никога не са се разменяли в училище, като и, че не са имали общо гадже, тъй като вкуса им за жени е различен. От малки са знаели какви ще станат, а в Медицинския институт преподавателите искали да влизат заедно на изпит, за да се застраховат от измама.

Мис България Вселена 2011 Ивайла Бакалова и сестра й Божидара са коренно различни, не само визуално. По професия Божидара е дизайнер. Според Ивайла някой неща се случват защото така е трябвало да стане, противоречиво на твърденията на вятърничавата й сестра. Божидара взе участие във „Фермата“, където заяви, че духовното винаги е на първо място и е последователка на Петър Дънов.

Народните певици Сестри Аджови – Вяра и Надежда разказват, че не винаги са носили еднакви дрехи, за да не ги разпознават. В училище имали съученик-сваляч и всички момичета били негови, Двете сестри ходели на срещи с него, като се редували, споделят близначките.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени