Вип Брадър обяви Мегз за най-влиятелната реалити звезда у нас

https://hotarena.net/laifstail/vip-bradar-obiavi-megz-za-nai-vliiatelnata-realiti-zvezda-u-nas HotArena.net
Вип Брадър обяви Мегз за най-влиятелната реалити звезда у нас
Вчера беше големият финал на най-гледания реалити формат в България - Вип Брадър. Голямата победа отнесе Джино, а след него се нареди обичаният от всички Константин. Продуцентите на предаването се похвалиха с рекорден интерес към формата тази година и задружно участниците и цялата продукция отпразнуваха с лъскаво парти в столичен клуб добре свършената работа.

Типично в нейн стил Мегз направила всичко възможно да обере цялото внимание върху себе си. Но този път вината не била нейна. Каканашева пристигнала с час закъснение облечена в прозрачна златна рокля. На вратата на клуба, обаче, за снимка  чакали купища фенове, които едва не смачкали слабичката дизайнерка. Настанала суматоха и се наложило охраните на клуба да издърпат Мегз от феновете й, които не спирали да я дърпат.

Това не било всичко - продуцентите поздравили Мегз като споделили, че според статистиката им тя е най-влиятелната реалити звезда някога прекрачвала къщата на предаването. По време на участието си във формата Мегз освен зрителската любов е получила и тотален медиен и социален интерес. Името й е било цитирано над 2500 пъти в интернет медии за два месеца. Това прави средно около 2 пъти на ден, всеки ден от над 30 онлайн медии. А в социалните мрежи всеки лайф на предаването е предизвиквал тотален интерес заради множеството коментари - за и против относно поредната неочаквана приумица на Мегз.

Отказът й да носи дрехите на монашеската мисия, когато всички бяха наказвани от Биг Брадър, пък, е най-коментираното събитие в историята на формата. Като веднага след него е сватбата на Александра Богданска и Даниел Петканов. А третото място е за първия път, в който в къщата е имало секс - Нед и Зара. Мегз има и друг личен рекорд - кадрите й от изпразването на басейна са най-харесваната публикация в страницата на Вип Брадър някога.

Изглежда тези признания и случая с феновете са накарали Каканашева да вирне носа си още повече. \"Все едно нарочно се правеше на щастлива. Не спря да се хили, подскача и танцува. Мислеше се за по-важна от самите продуценти\" - коментират присъстващи. 

16 Коментара

Tan

преди 6 години

E pametno uchastie si beshe - az pomnq samo neq i shef petrov

Коментирай

Имитация на Ким

преди 6 години

Metyr i 20 li e visoka. Lele kolko imitira Kim - 1:1 e na taq snimka. Нарочно се снима с високи хора

Коментирай

Различна е

преди 6 години

То от черешката само за нея се говори. Интересна е просто.

Коментирай

Сани В.

преди 6 години

Винаги когато в някоя статия похвалят някого,независимо дали е Мегз както в случая,се започват едни хейтвания..........започват да валят отрицателни вотове за положително коментиралите!Защо е така!!!Нима хората нямаме право на избор,да харесваме или не! Ето аз например наистина харесвам Миглена и..........борбено до безобразие момиче хвърлящо се във всичко със хъс и страст! Странна и себе си,за това е и НЕ ХАРЕСВАНА!Но явно не е и точно така,виждайки интереса към нея.

Коментирай

Gossip girl

преди 6 години

Как си е кривнала ръчицата с фотошоп, не мога просто :D само за смях става, чак жал ми става колко е тъпа :(

Коментирай

Сериозно ли?

преди 6 години

Ти я харесваш , но ние не! Така, както ти имаш право на положително мнение, така и ние имаме право да не го удобряваме. Не разбирам как може да се учудваш, че хората имат различни мнения... защо имало толкова хейт..О,Боже! Еми защото хората не понасят тъпата лигла Мегз с евтините парцали от Али Експрес! Всеки може да постигне нещо с чужди пари и солиден гръб, така че не ми я хвали! Видяхме що за стока е във Вип Брадър.

Коментирай

Сани В.

преди 6 години

Абсолютно сериозно,ако коментара ти е отправен към моя!Харесвам Мегз и уважавам много мнението ти,как не!Правилно,че всеки има право на такова!Не коментирам дрехите и нито бранда и,казвам само какво ми харесва в нея!Разбира се,че като всеки един от нас НЕ Е ИДЕАЛНА!А в крайна сметка,кой би отказал малко помощ ,която в днешно време е задължителна,било то солиден гръб или пари,ако нямаш достатъчно такива,на каква цена-всеки си решава!А няма смисъл да говорим за хейтване-това ни е национална черта,позволи ми даго знам.............Успешен и усминат ден за теб!!!

Коментирай

Обичам те Мегз

преди 6 години

Миглена е направила всичко сама и ги смаза в Биг Брадър. Единствено тя имаше позиция. Вие можете ли да не ядете 3 дни или да празните басейн 13 часа без да спрете и без да ядете. Наричаха я свръх човек, а вие се съмнявате че може да създаде една компания. Миглена е пример за сила.

Коментирай

I az q haresvam

преди 6 години

sled Big Brother totalno se promeni mnenieto za neq. Tq e nai birbenata jena, koeto poznavam.

Коментирай

До тези, които я харесват

преди 6 години

Само и погледни дясната ръка и повече няма какво да напиша ! :)

Коментирай

До Сани - Мани

преди 6 години

Сани, злобата ти личи дори и в пожеланието накрая, гарнирано с няколко удивителни! Аз също не уважавам мнението ти, защото е абсолютно неадекватно и неаргументирано! Забелязала съм, че повечето ти коментари са такива - някак необосновани и скучни. Фактът, че защитаваш Мегз говори достатъчно за теб. Приятен ден и по-малко злоба .:-)

Коментирай

ani

преди 6 години

tq e primer za"prokleto I v 4ervata"!

Коментирай

Megz = Luna

преди 6 години

Daje Debora e po stabilna psihicheski ot Megz.Problemyt na tova momiche e stranna maniq za velichie bez pokritie

Коментирай

мнение

преди 6 години

МНогоо ме разсмива това , че иска да е 162см , а реАрно е до кръстът на Александра .... много смешна снимкаа! Браво

Коментирай

plashilo

преди 6 години

ti ne si dobre da zashtitavash toq grozen urod!

Коментирай

porednata otrepka

преди 6 години

Има и по нисички жени,които са красиви,но тази освен ниска е и страшно грозна!Две изключително несъвместими комбинации!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.