ВИП Брадър принизи виповете до нивото на Джорджано

4090
14 Септември 2015, 09:47


Поредният опит на ВИП Брадър да принизи участниците! Умишлено или не, псевдо-певецът Джорджано се озова рамо до рамо с имена като Преслава, Кичка Бодурова и дует "Ритон".

 

Понятието "ВИП" доста се размива в последните години. Известни и безизвестни ще делят обща спалня, а положението в къщата наистина е "Джорджано"!

 

Докога обаче ще се прави рейтинг на гърба на чуждата неволя и бездарие? Първо Кристиян от "Биг Брадър", сега и Джорджано...

 

Не липсваха коментари в социалната мрежа от сорта на "Ако това са ни виповете - отказваме да гледаме, ще емигрираме! Хората поставят на пиадестал личности, които нямат никакви заслуги! Неграмотни и невежи!"

 

В шоуто се очакват сблъсъци между "старите" и "младите". Звездите от соца ще са принудени не само да търпят капризите на по-младите, но и да делят всичко с тях... и с Джорджано, който дори влезна на финала, като най-очакваната вип персона. Не е изключено да има и повече привилегии...

 

От първия епизод на формата стана ясно, че чалга ветеранката Луна ще си прави предизборната кампания за президент във "ВИП Брадър", а новото гадже на Преслава (Пламен Богданов от "Биг Брадър") ще влезне, за да стане всичко още по "ВИП".

 

Не на последно място е и Моника Валериева, която само при влизането на Светлана Василева се вкисна като лимон, може би заради упреците на блондинката към нея преди известно време. Там също се очаква нещо интересно и непредвидимо...

 

Въобще както казахме положението е "Джорджано". Иво Танев, Ернестина Шинова и дебеланкото Люси Иларионов пък вероятно ще играят ролята на балансьори сред целия този хаос.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
jenn
преди 2 години
-1
Много ми беше странно защо се „вкисна“ като влезе Светлана, при положение, че се знаеше кой ще влиза, можеше да си премисли реакциите и поведението предварително...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
jenn
преди 2 години
0
не пише кой е автор на статията, ама МЕГА неграмотно е написана.......
катерина кокс
преди 2 години
-1
.........дебеланкото Люси Иларионов.........Не ви прави чест,такова изказване! Имайки предвид,списваните ви,неграмотни статии,и честото използване на уличен,вулгарен жаргон,едва ли можете да прецените,какво е ЧЕСТ!! Не бих си позволила,такъв коментар,ако наистина,водени кой знае от кого и какво, не започнахте да се излагате,и да ни предоставяте евтини и зле скалъпени статии!Избягвайте да плюете по хората,независимо дали са ВИП,или не!Не величайте постоянно други,които не заслужават да си хвърли човек......,ще спестя,какво върху тях! С уважение и пожелание за ползотворен ден!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рая
преди 2 години
-3
През всичките години гледах шоуто, въпреки, че само първите години беше интересно като нещо ново. Предното с нашарената грозотия Никита си позволих десетина минути да гледам и то с прекъсване, за да добия представа за "актьорите". Отказах се от това "удоволствие". Сега също превключвах за 10-15 минути и категорично съм си забранила да помислям, за който и да е Брадър!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Криси
преди 2 години
-1
Пише се хаОс , бездариници. Това не ви е сериала Доктор Хаус. Неграмотни чукундури. Светла нямаше критики към Валериева, а брутално я обиждаше е долня чат. Аре малко по-сериозно, ако обичате!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Криси
преди 2 години
-1
Пияе се хаОс , бездариници. Това не ви е сериала Доктор Хаус. Неграмотни чукундури. Светла нямаше критики към Валериева, а брутално я обиждаше е долня чат. Аре малко по-сериозно, ако обичате!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:D :D :D
преди 2 години
-6
ТОЯ СИ НЯМАМ И НА ИДЕЯ ЗА КАКВО СА ГО ВКАРАЛИ? РЕЙТИНГА ЩЕ Е НА МАКС САМО ЗАРАДИ ПЛЕЙМЛЕЙ ФЛЕЙТКИТЕ И ЧАЛГАРКАТА....А ТОЯ ПО ДОБРЕ ДА ГО МАХАТ..ОТВРАТ Е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени