ВИП Брадър принизи виповете до нивото на Джорджано

https://hotarena.net/lubopitno/vip-bradar-prinizi-vipovete-do-nivoto-na-djordjano HotArena.net
ВИП Брадър принизи виповете до нивото на Джорджано

Поредният опит на ВИП Брадър да принизи участниците! Умишлено или не, псевдо-певецът Джорджано се озова рамо до рамо с имена като Преслава, Кичка Бодурова и дует \"Ритон\".

 

Понятието \"ВИП\" доста се размива в последните години. Известни и безизвестни ще делят обща спалня, а положението в къщата наистина е \"Джорджано\"!

 

Докога обаче ще се прави рейтинг на гърба на чуждата неволя и бездарие? Първо Кристиян от \"Биг Брадър\", сега и Джорджано...

 

Не липсваха коментари в социалната мрежа от сорта на \"Ако това са ни виповете - отказваме да гледаме, ще емигрираме! Хората поставят на пиадестал личности, които нямат никакви заслуги! Неграмотни и невежи!\"

 

В шоуто се очакват сблъсъци между \"старите\" и \"младите\". Звездите от соца ще са принудени не само да търпят капризите на по-младите, но и да делят всичко с тях... и с Джорджано, който дори влезна на финала, като най-очакваната вип персона. Не е изключено да има и повече привилегии...

 

От първия епизод на формата стана ясно, че чалга ветеранката Луна ще си прави предизборната кампания за президент във \"ВИП Брадър\", а новото гадже на Преслава (Пламен Богданов от \"Биг Брадър\") ще влезне, за да стане всичко още по \"ВИП\".

 

Не на последно място е и Моника Валериева, която само при влизането на Светлана Василева се вкисна като лимон, може би заради упреците на блондинката към нея преди известно време. Там също се очаква нещо интересно и непредвидимо...

 

Въобще както казахме положението е \"Джорджано\". Иво Танев, Ернестина Шинова и дебеланкото Люси Иларионов пък вероятно ще играят ролята на балансьори сред целия този хаос.

7 Коментара

:D :D :D

преди 8 години

ТОЯ СИ НЯМАМ И НА ИДЕЯ ЗА КАКВО СА ГО ВКАРАЛИ? РЕЙТИНГА ЩЕ Е НА МАКС САМО ЗАРАДИ ПЛЕЙМЛЕЙ ФЛЕЙТКИТЕ И ЧАЛГАРКАТА....А ТОЯ ПО ДОБРЕ ДА ГО МАХАТ..ОТВРАТ Е!

Коментирай

Криси

преди 8 години

Пияе се хаОс , бездариници. Това не ви е сериала Доктор Хаус. Неграмотни чукундури. Светла нямаше критики към Валериева, а брутално я обиждаше е долня чат. Аре малко по-сериозно, ако обичате!

Коментирай

Криси

преди 8 години

Пише се хаОс , бездариници. Това не ви е сериала Доктор Хаус. Неграмотни чукундури. Светла нямаше критики към Валериева, а брутално я обиждаше е долня чат. Аре малко по-сериозно, ако обичате!

Коментирай

Рая

преди 8 години

През всичките години гледах шоуто, въпреки, че само първите години беше интересно като нещо ново. Предното с нашарената грозотия Никита си позволих десетина минути да гледам и то с прекъсване, за да добия представа за "актьорите". Отказах се от това "удоволствие". Сега също превключвах за 10-15 минути и категорично съм си забранила да помислям, за който и да е Брадър!

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

.........дебеланкото Люси Иларионов.........Не ви прави чест,такова изказване! Имайки предвид,списваните ви,неграмотни статии,и честото използване на уличен,вулгарен жаргон,едва ли можете да прецените,какво е ЧЕСТ!! Не бих си позволила,такъв коментар,ако наистина,водени кой знае от кого и какво, не започнахте да се излагате,и да ни предоставяте евтини и зле скалъпени статии!Избягвайте да плюете по хората,независимо дали са ВИП,или не!Не величайте постоянно други,които не заслужават да си хвърли човек......,ще спестя,какво върху тях! С уважение и пожелание за ползотворен ден!

Коментирай

jenn

преди 8 години

Много ми беше странно защо се „вкисна“ като влезе Светлана, при положение, че се знаеше кой ще влиза, можеше да си премисли реакциите и поведението предварително...

Коментирай

jenn

преди 8 години

не пише кой е автор на статията, ама МЕГА неграмотно е написана.......

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.