ВИП брадърите за Роро: Той не искаше да се лекува, чистел си душата!

13620
28 Февруари 2017, 11:02Вчера сутринта стотици приятели и колеги на Роро Кавалджиев отидоха да го изпратят в последния му път. Бившият ВИП Брадър внезапно почина в петък сутринта, след кратко боледуване, научи HotArena.


Най-съкрушена от загубата му е майка му Светлана, която още не може да повярва какво се е случило.

„Милото ми детенце, отиде си в черната земя. А последния път така хубаво си говорихме, че ще заминем лятото на почивка заедно”, споделя тя.

„Няма по-голяма мъка от тази да изпратиш детето си. Не знам какво стана, толкова беше бързо, че още не мога да осъзная, че го няма”, сподели Светлана, която и досега не знае какво се е случило.

Приятелите на Роро от „ВИП Брадър” до един дойдоха да го изпратят на опелото. Единствените, които отказаха да присъствах, бяха Меги Ангелова и Жоро Торнев, с които той никак не се разбираше.


„Роро не се разбираше с тях, но не ги мразеше. А те явно са сметнали, че е по-добре да не присъстват”, коментират от „ВИП Брадър”, пише "България днес".

Приятелите на водещия смятат още, че ако той бе взел мерки по-рано, е щял напълно да се излекува. „Искаше да си изчисти душата. Смяташе, че няма нужда от лекарства и изобщо не пиеше илачи. Като почна вече беше твърде късно”, споделят още те.

Най-тежко загубата му преживява Жана Бергендорф. „Разбирахме се без думи, помагаше ми да си обясня различни неща. Обичах го”, казва Жана по този повод.

По време на цялото погребение тя е подкрепяна от Надя Иванова, тъй като дори не се държи на краката си.

На опелото присъстваха още братът и сестрата на Роро, заедно със семействата си. А колегите му от телевизия „ММ” го изпратиха с аплодисменти.

Както е известно, Роро бе приет в болница с тежка дихателна инфекция. Роро се оплакал от проблемите няколко дни след пътуването си до Бали.


За съжаление лекарите установили двустранна пневмония, но в процеса на лечението сърцето на музиканта спряло. За последно той се подвизаваше във „ВИП Брадър”, където искаше да покаже на всички, че това, че е различен, не го прави по-малко човек от другите.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
Преди 1 година
0
Бог дa го прости!!Беше ми любимец в телевизия ММ.Не мога да повярвам,че го няма вече.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени