ВИП Брадър, ден 4: Смрад, интриги и лъжи (ВИЖ ВСИЧКО В HOTARENA)

15184
20 Септември 2012, 10:36


Ден 4. Отнякъде се разнася силна остра миризма. И не е от кучетата. Съквартирантите шушукат, че иде от сина на Ламбо – Влади Данаилов. Нищо чудно – момчето се зарече да не се къпе по време на престоя си.

 

Смърди и на нещо друго – на лъжи и мръсни интриги, долови през екраните HotArena.net.

 

Изминали са едва 4 дни от старта на шоуто, а съквартирантите вече взеха яко да се изнервят един на друг. Фаворити няма, всички са под ножа, а на предстоящите елиминации Къци Вапцаров и Орлин Павлов ще се борят за народната любов.

 

Каква е равносметката до момента: Соня Колтуклиева, Кристина Патрашкова и Бони не смеят да припарят до печката. Кучето на Влади Данаилов се изходи на масата за хранене, Никол Станкулова само стои пред огледалото и стиска пъпки, а Ирен Кривошиева не си мие зъбите, за да прави компания на некъпания си син.

 

Багата не обелва дума

 

Благой Иванов – Багата изнервя съквартирантите с мълчанието си, писа „Всеки ден”. Откакто е влязъл в Къщата, препатилият самбист страни от всеки разговор, който водят  останалите випове. Багата отказва да обели и дума, когато някои се опита да го включи в поредната дискусия. Затова спортистът набързо бе заподозрян, че следва добре планирана стратегия. Истината обаче е друга. Благой Иванов - Багата просто не е словоохотлив, споделят негови приятели. Мълчал си и в обкръжението на най-близките си другари.

 

Марияна пуши като комин

 

Марияна Попова е страстна пушачка, видя се още от първия й ден във ВИП Брадър. Певицата пали цигара от цигара от години насам. Откакто заживя в Къщата обаче, Марияна бездейства и от скука е увеличила дажбата си. Попова опустошава минимум по две кутии на ден, с което започва да изнервя съквартирантите си. Те недоволстват, че певицата непрекъснато им дими и ги умирисва. Повече от нея пушел само Димитър Ковачев – Фънки, който не вади пурата от устата си.

 

Фънки лочи само марково уиски

 

Димитър Ковачев – Фънки е заменил водата с уиски. Едрогабаритният рокаджия обожава кехлибарената напитка и единственото му условие към продуцентите е било в Къщата да има литри марково уиски за пиене.

 

Българският Шрек излочва по цяла бутилка уиски всяка вечер, а организмът му е толкова приспособен към твърдия алкохол, че Фънки не се напива грам и се държи като абсолютно трезвен човек, без никакво замъгляване на паметта и реакциите. 

 

Къци стяга предаване след края на шоуто

 

Къци Вапцаров се оказва най-далновидният участник измежду всичките съквартиранти в Къщата на „ВИП брадър”. Докато останалите зевзеци са прибрали суми за престоя си в риалити шоуто, то бившият водещ на „Риск печели, риск губи” се е подсигурил с договор за работа в Нова телевизия. Нисичкият шоумен има подписан контракт с управата на телевизията, като тя ще реализира един от проектите му, по които той е работил през последните години, когато бе извън светлините на прожекторите. В новото шоуто ще има препратки от „Риск печели, риск губи”, по което народът се прехласваше преди години. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
любо
преди 5 години
0
Gisele, е ти го разби момичето:)))))))))) То на български не може, ти на английски! Съжалявам, че едва ли ще те разбере!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gisele
преди 5 години
-2
Dear Ani, From your post below I've come to the conclusion your language skill are close to nothing....OMG!!How can anybody be so illiterate in 21st century???Have you ever read a single book in your life?..It's a rhetorical question...don't bother answering...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
БАЙ ЦАНКО
преди 5 години
0
МАХНЕТЕ ТОЗИ КРЕТЕН НИКИ КАТО ВОДЕЩ,ТОЙ ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ И НА МНОГО МЕСТА СЕ ДОКАЗА ЧЕ НЕ БИВА ДА ГО ПОКАЗВАТЕ ПОВЕЧЕ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
МИМИ
преди 5 години
-5
С всичко съм съгласна с Ани, освен само с едно- Константинов е много готин човек найстина. Мога да кажа, че и той е един от истинските в това шоу. Нещото, което е дразнещо в него на моменти е, че не си затваря устата. А това, че е висок не означава, че е с голямо съмочуствие. Винаги говори с нас, обикновените хора, поздравява, поне от обща култура и ако това е високо съмочуствие здраве му кажи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mmm
преди 5 години
-2
Bagata da nqma i toi taina misiq da mul4i?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ani
преди 5 години
-7

Маряна Попова-изключително скрита лимонка,прави се на голяма моралистка с големи ценности ,много земна ,миличката певица---айде моля ти се Марианче на на нас тия всички знаеме с какво ще те запомним и с кое стана известна,а то определено не е пеенето ти.Дори незнам дали имаши една песен---ако имаш аз не съм я чувала.Виж за това каква палавница си с женените мъже съм чувала доста.Изключително флегматично същество ковто само лежи и пафка,с отвратителен дефект в говора и с тази негроидна визия с огромните ноздри и некви странни джуки и бухналата коса като гнездо----абе нито е хубава нито е умна нито е свестна нищо не е.Никол-обикновено момиче,което ми прилича на 90%от момиченцата по улиците които виждам всеки ден,не изпъква с нищо---но виж самочуствието и...ооооооо бази Боже сляпо да прогледа.И за нея всички разбрахме преди време от папарашките снимки на кой женен мъж е любовница,иначе и тя голяма моралистка.Нали знаете мили хора:Куче което лае не хапе....и тези плеймейтки ,разголени..

Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Десската
преди 5 години
0
Маряна Попова-изключително скрита лимонка,прави се на голяма моралистка с големи ценности ,много земна ,миличката певица---айде моля ти се Марианче на на нас тия всички знаеме с какво ще те запомним и с кое стана известна,а то определено не е пеенето ти.Дори незнам дали имаши една песен---ако имаш аз не съм я чувала.Виж за това каква палавница си с женените мъже съм чувала доста.Изключително флегматично същество ковто само лежи и пафка,с отвратителен дефект в говора и с тази негроидна визия с огромните ноздри и некви странни джуки и бухналата коса като гнездо----абе нито е хубава нито е умна нито е свестна нищо не е.Никол-обикновено момиче,което ми прилича на 90%от момиченцата по улиците които виждам всеки ден,не изпъква с нищо---но виж самочуствието и...ооооооо бази Боже сляпо да прогледа.И за нея всички разбрахме преди време от папарашките снимки на кой женен мъж е любовница,иначе и тя голяма моралистка.Нали знаете мили хора:Куче което лае не хапе....и тези плеймейтки ,разголени силиконки..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени