Вирджиния от „Х фактор“ заряза Норвегия, за да е звезда в България (Вижте нейната история)

1456
04 Ноември 2017, 14:50


Чаровната Вирджиния Събева е един от категоричните фаворити на зрителите на "Х фактор", узна HotArena.


25-годишната Вирджиния, със сценичен псевдоним Джини, плени сърцата на жури и зрители още с първата си поява на сцената на музикалното риалити. Всички са единодушни, че тя притежава талант, харизма и присъствие, с котио би завладяли дори много по-големи сцени. Но тя е избрала именно "Х фактор", за да си проправи път към звездите в България.


Още от 3-годишна Джини има неистовото желание да бъде на сцената и да пее. Притеснението е сведено до нула. Така на 8 години става вокалистка на хор. Учи в музикалното училище, а след това записва Актьорско майсторство в НБУ. Опитите й в тази сфера са много плахи, а следването е прекратено след първата година.


През лятната ваканция Вирджиния решава да отиде на гости на баща си, който от години живее и работи в Норвегия. И двамата родители на Вирджиния са музиканти. Разделят се, когато тя е на няма и две години. Въпреки това, таланъливата девойка поддържа връзка и със своя татко. Той тъкмо е отворил заведение и дъщеря му отива, за да му помага.


Оказва се, обаче, че толкова много й харесва в Норвегия, че забравя да се върне! Прекъсва следването и започва да гради живота си на ново. Запознава се с музикалния бизнес в скандинавската страна покрай баща си. Поканите за участия започват да валят едно след друго. Джини се устройва в собствено жилище, научава норвежки и започва сама да пише своите песни, пише "24 часа".


Събева се разминава на косъм с най-големия удар в своята кариера. В последния момент не получава одобрение за своя авторска песен и договор с музикалния гигант "Universal". Парчето й е трябвало да звучи в ежеседмично предаване по дна от норвежките телевизии, но медията осуетява плановете й. Това, обаче, никак не я обезкуражава. Щом вижда реклама за кастингите на "Х фактор", красавицата решава, че това е нейният шанс.


Връща се в България, специално за да участва в шоуто. Преминава през всички етапи до днес и печели обичта на всички. Споделя, че не го прави заради славата и парите, а заради самата музика.  Въпреки че в Норвегия много й харесва спокойствието и усмихнатите хора, Джини е категорична, че иска да гради бляскава кариера именно в България! Тя вече има няколко песни, но изненадите от нея със сигурност тепърва предстоя.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени