„Високите скорости го убиха!“Бащата на Пол Уокър проговори за пръв път за смъртта му

3675
07 Декември 2013, 17:12


Бащата на актьора Пол Уокър за първи път даде интервю след смъртта на сина си. Пол Уокър — старши сподели не само за скъпи преживявания със звездата, но и за конфликта им за високите скорости, научи HotArena.net


Младежът и баща му редовно били на различни мнения относно супербързите автомобили. Пол — старши споделя, че отдавна предупреждавал сина си,ч е любовта му към високите скорости един ден ще го убие.

 

„Те бяха като дрога за него, той се държеше като наркоман стане ли въпрос за автомобили“. „Адреналинът беше неговият наркотик“,споделя баща му. При последния им разговор, той го помолил да спре с рискованите каскади, а синът му с огромна неохота му обещал.


„Погледнах го и му казах: Ще ми обещаеш ли, че няма да рискуваш повече така“, „Не прави нищо безразсъдно“. „Казах му: Знаеш, че това обещание е много важно за мен Пол. Кажи ми „Добре“. И той каза „Ок“, спомня си Пол–старши, пишат от  kliuki.net, позовавайки се на "Дейли мейл".

 

Бащата на Пол споделя, че актьорът винаги се е притеснявал от огромната си слава. И не се чувствал никак удобно в ролята на звезда.

 

„Това беше нещо много неприятно за него. Снощи си мислех, че Пол ще бъде притеснен от това. Погледнах към небето и казах: „Лош късмет приятел“, споделя той.

 

Всъщност Пол Уокър не е зад волана, когато шофира червеното порше — убиец. Катастрофата обаче го уби без време, отнемайки не само неговия живот, но и този на приятеля му Роджър Родас.

 

Междувременно медиите разкриха кой е приятелят на Пол направил отчаян опит да го извади от горящата кола, преди да бъде издърпан от пожарникарите. Нютън Уимър е сред най-близките приятели на звездата и с огромна болка изживява смъртта му след трагедията.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени