Витомир Саръиванов пропилял хиляди на комар

1892
20 Юли 2014, 15:00


По-младите хора го знаят от различни тв проекти и сутрешни блокове. По-възрастните още си спомнят ролята му на малкия Константин в „Константин Философ". Витомир Саръиванов съвсем спокойно може да се нарече универсален боец. В детството си той е актьор, след това спортен коментатор, после водещ, а накрая и главен редактор на риалити формати, научи HotArena.net.

 

Вито е и доста широко скроен мъж с определен интерес към кърската любов. Очевидно е, че зад чистосърдечното изражение на българския Фродо се крият доста тъмни мисли и страсти, които в няколко случая буквално го тласват към ръба на пропастта. Вито все се измъква на косъм, пише в. „Уикенд“.

 

Едва ли има средностатистически българин, който да не помни страшните проблеми, които си навлече Саръиванов покрай сексуалните си подвизи в колата. В действителност за подвизи е малко пресилено да се говори. В полите на Витоша, на хубавата гледка, Вито сваля панталона, а любовницата му Биляна Георгиева свършва останалата работа. Тогавашният водещ на сутрешния блок в Нова е невероятно удовлетворен от сексуалното приключение, но не подозира, че наблизо дебнат папараците на "Уикенд", които документират любопитната случка.

 

С разрастването на скандала Витомир рискува да изгуби не само обществения си имидж, но и семейството си. Съпругата му Диляна е силно наранена и заплашва да вземе двете деца и да се изнесе от семейното гнездо. Неверният съпруг някак си успява да спаси положението. Той избира възможно най-приемливия вариант - разказва всичко на своята половинка и иска прошка, която явно му е дадена. Саръиванов прави всичко възможно да забрави за този си период от живота си, въпреки че и до днес колеги и приятели не си спестяват шегите по темата с кърския секс.

 

"Нямам какво да коментирам. Нарича се личен живот, защото си е само мой и не подлежи на дисекция от страна на медиите. Бил съм в достатъчно риалити фортами, които изкарват интимните тайни на показ и знам добре до какво води тази публичност. В момента всичко ми е наред и не обръщам внимание на злобните коментари и подхвърляния. Имам съвсем нормални мечти и се надявам двете ми деца да са добре и да имам достатъчно време да се погрижа за тях", отсича телевизионерът.

 

Той изкарва невероятен късмет, излизайки победител от друг свой кошмарен период в живота, свързан с хазарта. На младини Вито се е запалил по играта на машинки, покера и всякакъв друг вид игри, които лесно могат да съсипят човека. В началото прохождащият тогава спортен коментатор нехае от последствията и вкарва целия наличен капитал в игрите, които го примамват с бързо забогатяване. Приятелите му твърдят, че става дума за хиляди левове, които Саръиванов губи на комар.

 

„По природа съм страшно импулсивен човек и лесно залитам по крайностите. Наистина имах проблеми с хазарта, загубих много, но успях да се спра в последния възможен момент. Сега въобще не се занимавам с подобни неща. Знам че това е загуба на време, нерви и най-вече пари и успешно успявам да стоя настрана от тази своя вече забравена страст", признава си Витомир.

 

През последните седмици той усилено се опитва да си намери нова работа. По време на скоростното потъване на ТВ7 опитните журналисти търсят място в спасителните лодки и Вито не прави изключение. Мисията му никак не е лесна. Телевизиите са малко, свободните места са кът. На всичкото отгоре Вито е от знаковите фигури на рухналата медия и няма как току-така да се прелее в редиците на Би Ти Ви или Нова.

 

„И преди съм имал трудни моменти, така че не очаквайте да изпадна в паника. Навсякъде по света се случват подобни неща в медийния бизнес. Днес си на върха, а утре си почиваш у дома. Имам различни варианти и ще избера най-подходящия. Не исках в първия възможен момент да напусна потъващия кораб. Става дума за морал. Ще си свърша задълженията, за които са ме наели и след това ще видя накъде да поема", отсича водещият на сутрешния блок в ТВ7.

 

Колегите му са убедени, че за него все пак ще се намери спасителен бряг. От години Вито се крие от опасностите под уютното крило на съученика си Нико Тупарев. Двамата са неразделни от детските си години, а след това в едно и същи момент са влюбени в красивата Биляна, която все пак избира да се ожени за Витомир. Любовният триъгълник не само не разваля дружбата им, но и я заздравява. Затова и сега всички очакват от Нико Тупарев да намери работа на своя най-верен другар. През есента продуцентът най-вероятно ще „сготви" поредното продължение на „ВИП Брадър" и нищо чудно това да е следващото работно място на дружката му Саръиванов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени