Вкараха Кейт Мидълтън в затвора! (Снимки)

3161
26 Септември 2015, 19:49Шокиращи кадри на Кейт Мидълтън в затвора взривиха мрежата. Британската принцеса бе вкарана зад решетките при пълна секретност, но папараци все пак надушиха за ситуацията и успяха да я снимат, видя HotArena.


Катрин премина зад затворените врати на женския затвор в Съри при пълна секретност. Посещението й бе запазено в най-строга тайна от медиите, но въпреки това се разбра за него.


33-годишната херцогиня на Кеймбридж се срещна със затворници борещи се с алкохола и проблемите с дрогата. Преживяването се оказа доста шокиращо за Кейт, която никога преди не е имала срещи в затвора, нито е влизала там.

Поводът за тайната среща бе идеята, Катрин да вдъхне подкрепа и да говори със затворниците. Освен това се запозна с програмата за тяхното интегриране в обществото и помощ за намиране на работа.


Интересна подробност е, че в затвора лежат не само опасни, но и известни престъпници, включително и близки до кралското семейство. Катрин обаче не се срещна с бившата стилистка на херцогинята на Йорк Джейн Андрюс, която в пристъп на гняв уби приятеля си.


Това посещение на Кейт не бе афиширано и е второто, след завръщането на принцесата. По всяка вероятност от двореца планират да превърнат младата майка в патрон на програми за затворниците - инициатива, с която членове на кралското семейство досега не са се занимавали, но от друга страна принцесата спешно трябва да изчисти имиджа си, че предпочита да седи вкъщи и да се прави на домакиня, вместо да дава пример на поданиците си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени