Владо Данаилов – интимен маниак! Става масажист, за да опипва безнаказано жени

2235
30 Юни 2013, 11:00


Синът на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева има доста свободни разбирания относно любовта и секса. Той заяви на всеослушание, че се е записал на курсове на масажист, „за да мога да пипам”, дочу HotArena.net.


Скандалното му изказване веднага бе разтълкувано от негов приятел. „Не анатемосвайте Владо. Той винаги се е отличавал с по-странен изказ, заради който си пати.


Със сигурност не е имал предвид, че ще се натиска на жените. За него докосването е начин да общува с хората.”


В момента синът на Ирен Кривошиева ходи да помага в детска градина и прекарва по един-два часа в център по медитация. И на двете места го даряват с много повече усмивки, отколкото с пари.


Това съвсем естествено сериозно натоварва финансовото му положение. Запаленият по религията мъж обаче категорично отказва да иска пари от майка си. За сметка на това не бяга от контакт с баща си.

 

„Нацелувах го и го помолих да ми прости всички стари грешки.” Често го посещава, за да моли за пари и други услуги. Законната съпруга на известния актьор приема повече от добре момчето.


Владо убеждава и приятелката си, която е богата американка, да го последва в родната му страна. В момента тя учи за медицинска сестра и покрай него се е отказала от скъпите удобства на съвременната цивилизация, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени