Владо Карамазов си плаща, за да спи с женен аржентинец!

1671
27 Ноември 2017, 16:00


Мускулест аржентинец е тайният любовник на Владо Карамазов, научи HotArena. От над 5 години актьора има връзка с преподавател по танго, който се е установил в София. Мачото е на около 35 години, навремето е бил женен, но сега се е отдал на авантюрата си с родния хубавеляк.

Двамата мъже поддържат жестока конспиративност в отношенията си и малцина са наясно, че са почти семейство. Те никога не са заедно на публични места, срещат се само в жилището на Владо и пътуват като двойка в чужбина. Запознали се покрай снимките на холивудска продукция, заради която аржентинеца бил в България. Увлечен по Карамазов, горещия танго учител реши да се премести у нас. Зарязал жена си, която също е танцьорка, в Буенос Айрес, и се пренесъл в България.

„Владо го издържа, онзи е пълен търтей и нищо не работи. Уж започна да преподава танго, но се отказа, защото не му плащали добре. Единственият му ангажимент е да ходи на фитнес и да се труди в спалнята с Карамазов”, разказват запознати. Според други, ревнивия Владо забранил на аржентинеца да дава уроци по танци, защото го ревнувал от мацките, които се тълпели на талази. И има основание – все пак латиноса е „двупосочен” и е с афинитет и към двата пола, пише "Таблоид".

Публична тайна от години са сексуалните предпочитания на Карамазов, които той обаче всячески отрича. Актьорът никога не е имал връзка с жена, въпреки че бе подозиран за любовник на Теодора Духовникова. Мъжът й в един момент също бил изнервен от мълвата, но самата тя го успокоила, че колегата й е „безопасна игла” и няма никакво отношение към дамите.

Преди време, Владо бе заподозрян, че е любовник на колегата си Юлиан Вергов, с когото са много близки приятели и са неразделни. Това обаче не е вярно – дружбата им е, така да се каже, неропочна. „Ей, заради него и мен педераст ме изкараха”, ядосвал се на слуховете мачото Юлиан.
 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени