Владо Николов иска да се връща във „Фермата“

1146
02 Ноември 2017, 22:00


Бягството от цивилизацията изглежда се е харесало на волейболния шампион Владо Николов и той е изявил желание да се върне за няколко дни във „Фермата“, издадоха хора от екипа на шоуто по бТВ.

Николов излезе от риалитито по своя инициатива, след като би на дуел селския ерген Яни. В крайна сметка той му подари мястото си в култовото риалити и обясни, че семейството му и волейболният „Левски“ имат нужда от него, докато той се забавлява. Оказа се обаче, че изолираният живот му е паснал идеално и сега шампионът обмисля как да стане пак фермер за няколко дни.

Владо беше толкова запленен от селските дейности и строежа на фермерските постройки, че призна, че се чуди какво е правил цял живот с една топка. „Ценното е когато правиш нещо с ръцете си“, откри щастието шампионът докато дълбаеше дървени паници. След това установи, че в риненето на тор няма нищо срамно, а една от най-големите му битки се оказа тази с кравата Васка. След упорити усилия обаче Николов се научи да я дои перфектно и дори обясни, че животните усещат, че е кавалер и за това са спокойни в ръцете му.

Въпреки че от месец е извън предаването, останалите фермери често въздишат по бившия капитан на волейболните национали, който влезе в лидерската си роля и във фермата.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени