Владо Николов пази Божидара на дуела в неделя

1373
13 Октомври 2017, 22:00


Божидара Бакалова за пореден път извади ексцентрична идея за енергиите и отношението между хората и реши, че волейболният шампион Владо Николов ще я пази на дуела, който й предстои в неделя, разбра HotArena.


Тази вечер тя и съперничката й Анита се настаниха в къщите на дуелистите, които ще обитават преди битката за оцеляване.


„Много ми е интересно Владо дали е бил тука. Някак си му усещам енергията”, заяви Божидара при влизането си. Бакалова първо извади всичките амулети, с които разполага. А след това изреди нещата, които ще й дават сили на арената, сред които беше и Николов. „Близо съм до езерото, ще взема енергията от водата. Имам си ангелите да ме пазят, имам си розетата от Плиска, имам си езерото и енергията от Владо Николов, имам си лисичата опашка”, редеше дизайнерката, която често общува с други измерения.


Именно Божидара беше човекът, който посочи Владо Николов като първи дуелист миналата седмица, а останалите фермери предположиха, че причината е конфликтът му с отпадналия от шоуто Мишо. Владо беше един от най-непримиримите с грубото му поведение към жените, а Божидара пък беше най-близката му приятелка във фермата. Въпреки това, снощи дизайнерката сложи енергията на волейболиста наред с тази, която ще й дават специалните дрехи, които си е подготвила за дуела в неделя.


„Направо ще я размажа“, убедена е Бакалова за предстоящата битка с Анита. Двете ще преминат през 5 игри, част от които изискват доста добра физическа подготовка.


„Медитацията ще ми помогне“, уверена е светската личност, която в последните дни във „Фермата“ дори се научи да дои. Гримьорката Анита обаче също се наточи, че няма да си тръгне. „Тренирам всеки ден и съм много издръжлива“, хвърли ръкавица най-малката участничка в хитовото риалити.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени