Влезте в рекордите на Гинес с Елица и ръченица

1134
31 Декември 2011, 11:04


В последните часове на изтичащата година и в първите на новата 2012-та можете да станете част от рекорда за най-дългото хоро в света заедно с Елица Тодорова.

 
Мястото: площад "Княз Александър Първи". Начало: 22.30 ч. 
 
 
Елица Тодорова ще поведе най-дългото хоро в ритъма на ръченицата. Изпълнителката на "Вода" ще обяви по време на празничния новогодишен концерт "Сцена под звездите"имената на хората, които вече са се включили в инициативата.
 
 
Елица вече води грандиозно хоро от 1 300 българи в Берлин на 2 юли. Истинската й цел е да организира хоро с над 50 000 души и да запише ново българско постижение.
 
 
"Грандиозното хоро от 1 300 българи, с което представих България на Олимпийския стадион в Берлин, е само репетиция за световния рекорд, който ще осъществим през 2012 заедно с всички мои приятели, които обичат автентичния фолклор и работят с ритъм, любов и душа за запазване на културните ценности и живата съкровищница на България!", закани се изпълнителката.
 
 
Сред звездите, които са поканени на концерта са Васил Найденов, Миро, група "Ахат", "Те", Лилана, Скилър, Криско и Дивна, ансамбъл "Гоце Делчев" и естрадно-духов оркестър "Севлиево". БНТ ще излъчи на живо празничния новогодишен концерт. 
 
 
Инициативата има и специален сайт - www.Horo2012.com. В него може да се запише всеки, който обича фолклора и иска да участва. Специален екип на "Гинес" работи с нея по осъществяването на проекта.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени