ВЛИЗА В ЛУДНИЦА?! Венета: Върнах се в предишния ми живот, видях се като мъж и ме убиха!

2456
11 Юли 2014, 16:00


Водещата на „Горещо“ съвсем успешно „кандидатства“ за специализирани заведения като тези в Карлуково или Четвърти километър, видя HotArena.net.

 

С манията си по паранормални, мистериозни, магически и подобни „неща“ започна да следва съвети, описани в книга, които според думите й са я пренесли в предишния й живот, в който е била мъж.

 

Авторът на четивото е на гости в България, а Райкова е провела няколко лекции с него, та дори е посетила и лекциите му. За капак в събота ще излъчи предаването си, в което той е гост.

 

„Още не мога да осъзная какво ми се случи!! Не знам къде се намирам!! Гал Сасон ме върна в предишен живот, видях се мъж, видях и как умрях!! Ревах, сега се чувствам добре, пречистена!! Разтърсващо преживяване!!“, написа Венета във Фейсбук страницата си, а феновете й дали от уважение или реално – се вързаха на журналистката.

 

„Все още не ме пускат емоции от вчерашната лекция на Гал Сасон!! Върна ме в предишен живот, видях се воин, видях и как ме убиват! Разтърсена и пречистена съм!! Започвам живота си отначало! Видя и хороскопа ми и ми каза това, което вече ми беше казала Оксана!

 

Така че щом астролог номер едно на Америка ми каза това, което ми каза и астролог номер едно на България - Оксана, трябва да знаете колко е добра и тя!!“, продължи да лудее Венета, с което вероятно е притеснила доста хора с поведението си.

 

Ако чуете скоро, че Мис „Горещо“ е затворена в лудница, целта на тази статия е да обясни причините, които биха довели до това.

 

Напомняме Ви, че от половин година насам Райкова отделя ефирно време само на врачки, екстрасенси и подобни. Те внесоха съмнение за нестабилното психическо състояние на блондинката, а последните й статуси допълнително подплътяват тезата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е и
преди 3 години
-1
Венета е била войн. А други сте били плазмодии в минал живот.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени