Влюбена до уши! Петя Дикова най-сетне с гадже! Тв водещата отслабна от любов

5766
12 Януари 2015, 12:02


След 2 години сух режим Петя Дикова най-сетне си намери гадже, видя HotArena.net.

 

И както са казали старите – любовта или оправя, или разваля. Е, в случая на Пипи е първото.

 

Тв водещата е отслабнала до неузнаваемост, а излъчването й сияе и цъфти от щастие.

 

„Влюбена е до уши, личи й отвсякъде. Не може да го скрие“, коментираха доволни хора от екипа й. Петя изкара без сериозно гадже повече от две години, което й се отрази както на физиката, така и на психиката. Тя напълня драстично и беше непрекъснато в лошо настроение. Поради това било цяло мъчение, докато се реализира предаването й.

 

И докато от екипа шушукаха кой ли може да е щастливецът, видната сексоложка Наталия Кобилкина изплю изненадващо камъчето. Гостенката на Дикова в една от рубриките й разкри, че двете редовно се засичат в Лондон, където рускинята чете лекции по теория и практика на секса. „Виждаме се често, но аз на лекции, а ти при гаджето“, каза Кобилкина, при което Петя Дикова й отвърна с широка радостна усмивка, но без да коментира, писа Всеки ден.

 

Водещата преживя дълго време без постоянно гадже, като при това непрекъснато вървяха слухове, които я свързваха с този или онзи. Когато приятелките й се втурвали да я поздравяват, Пипи ги успокоявала с мрачно изражение, че за съжаление няма нищо вярно в информацията.

 

„Оставете ме на мира, в тази новина истина е само моето име“, казвала им Петя Дикова. За последно слуховете я свързваха с някакъв арабин, а преди това с известен бизнесмен.

 

Подобно на баща си Петя е работохоличка и не обръща твърде голямо внимание на личния си живот. Сега обаче явно й е вързало в Лондон, но на този етап тя категорично отказва да разкрие самоличността на гаджето си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ico
преди 3 години
-1
Той този жена жена значи скоро не е виждал,а нея като я гледам напоследък да внимава от тази любов да не вземе от слабеене направо да изчезне...Егати буцата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди 3 години
0
Лятото беше на плажа Корал в Лозенец с един мургав тип и се натискаха в морето нон-стоп. Не беше българин, говореха си на ангийски.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени