Внасяли опиати за Гъмов във „ВИП Брадър” (Комикът пиел по 2 литра уиски на ден в Къщата)

2582
01 Декември 2015, 16:00


Актьорът Станимир Гъмов бил най-сериозният пияч в Къщата на „ВИП Брадър” този сезон, разбра HotArena.

 

Именно честото му посягане към чашката го правело агресивен към Кичка Бодурова, а не толкова поведението й. Тя бе най-големият му дразнител до края на шоуто, а алкохолът допълнително допринасял за нападките му към естрадната дива.

 

Източници на „Всеки ден” разкриха, че имало случаи, в които актьорът пиел по 2 литра уиски на ден. Отделно прекалявал и с бирата, когато нямало твърди питиета в наличност. Не били малко случаите, в които в Къщата се вкарвали и наркотици. Консуматор на белия прашец бил именно Гъмов, но от време на време се черпел и Джино.

 

Това не би изненадало тези, които го познават добре, а и в средите на артистите отдавна се говори за пороците му. Именно заради тях той е заборчлял доста сериозно към столични дилъри. Те били изключително доволни, когато ВИП-клиентът им излезе от риалитито, и очакват най-после да се разплатят.

 

На зрителите бяха спестени позорни сцени с участието на Гъмов. Той поне 3 пъти бе мъртво пиян и се държа агресивно. Шоуто обаче не излъчи нищо от това”, разкриват бивши участници в предаването.

 

Единствено на финала на „ВИП Брадър” се видя, че Гъмов и Джино са напълно неадекватни и очевидно са прекалили с наркотиците. Те непрекъснато подсмърчаха и кривяха физиономиите си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени