Внимание! Гравитация! Нещо много лошо става с бюста на Преслава (Фото + уникални нейни снимки от 2008 г.)

4827
26 Март 2016, 11:55


Гравитацията е свойството на телата да тежат и падат към земята, като единственото условие за това е наличието на обекти с маса. При гърдите на Преслава всички фактори са налице, видя опитното около на HotArena.

Певицата публикува във Фейсбук своя снимка и текст "Чуплива и влюбена", но по-добре да не го беше правила. Под елегантната бяла дрешка и мрежесто боди гледката която се открива е по-скоро силно смущаваща. Гърдите на Преслава са тръгнали безвъзвратно в посока надолу. Още много малко остава те да стигнат до пъпа й.

А какъв бюст имаше Преслава преди години! Огромните любеници на изпълнителката докарваха мокри сънища на феновете й. Звездата на Пайнер развяваше цели 124 сантиметра обиколка. От тази мощна маса обаче се прегърбваше. И си довлече болки в гърба, врата и раменете. После се подложи на операция и ги намали до скромните 70 сантиметра.

Почитателите й се чудят дали сега отново ще прибегне до пластичната хирургия, но за да ги повдигне. Това ще е поредната пластична операция на Преслава. Преди около две години тя направи първата си ринопластика, за което HotArena писа.

Преди тази операция певицата имаше доста по-широк нос. Към днешна дата пак искала да си намалява носа. Освен изброените дотук интервенции, Преслава има и още подобрения по тялото. Като например от а до я изцяло нова  металокерамика в устата и нови скули. Вижте в галерията снимките й от 2008 г. и сами се убедете в колко много се е тунинговала актуалната певица на годината.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пострес
преди 2 години
-1
Много сте прости , честно!За разлика от 90% от колежките си Преслава няма силикон и е НОРМАЛНО да не стърчат като изкуствените бомби на Никлозета,които са винаги на показ.Изключително глупава статия , която е написана колкото да си запълнят деня..По-жалки можете ли да бъдете?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лили
преди 2 години
-1
Е, много сте ....................ами има нужда жената- тунингова се. Не е лесно да живееш с две гърбици отпред, една голяма отзад, широк леко гърбав нос, нисък ръст, наднормено тегло, къси крачета, диалект, лош вкус за дрехи и обувки, неправилна самооценка премесена с претенции................. Ужас! Боже, припомних си колко е лицемерна, само и само да изкара хонорар се прави на влюбена в "невероятно красивия, неустоимия Гъмов". Пълен потрес.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ицо БОСКАТА
преди 2 години
-4
Много мъжки ръце я доят тая КРАВА....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kapa
преди 2 години
-5
Klostav kilikanzer !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени