Внимавайте с процедурите за почистване на лице! Ползвайте само професионални продукти

2510
10 Декември 2013, 15:07


Почистването на лице е една от най-неинвазивните и стандартни процедури. Но дори и тя крие опасности, особено ако посещавате непроверени козметични салони. И най-вече – ако в салона работят със съмнителни продукти!

 

Аз съм живият пример за това как след обикновено почистване на лице, може да се срамувате да излизате от къщи седмици наред.

 

В салона, който посетих, се отнесоха много неглижирано, използваха непознати за мен препарати и резултатът беше алергия на кожата, възпаление и още куп проблеми.

 

Добре, че бяха козметичките от салона за красота Alure да оправят недоразумението. От тях разбрах колко важно е да се подбират продуктите за почистване на лице. Оказва се, че в предишния салон са направили поредица от грешки. Те нито ми показаха с какви препарати работят, нито ми обясниха какво точно прилагат върху кожата ми.

 

В Alure направиха точно обратното и разликата беше осезаема не само в качеството на препаратите, но и в професионалното отношение. В салона за красота работят само с продукти на L`Oreal и Sothys и дори си закупих от тях, за да се мажа вкъщи. Стъпка по стъпка ми обясняваха каква процедура следва, защо се прави, като изрично ме питаха дали нямам алергии и т.н.

 

Слава богу, успяха да прекъснат възпалението и да сведат до минимум вредите, които ми нанесоха в предишния салон. Признавам си, преди това подценявах почистването на лице и смятах, че няма значение кой козметичен салон ще посетя. Вече не си правя такива експерименти, а посещавам само Alure.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кака Пепа
преди 4 години
0
Не намирисва, то си е чиста реклама! Некадърно скалъпена, безинтересна статия. Лоша реклама уж нямало, но това е смешно! Щом толкова се рекламират, явно нищо не струват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тенева Д.
преди 4 години
0
Странно защо,но това ми намирисва на платена реклама. Вече в трета подред статия четем прекрасни и хвалебствени слова за чудодейния салон Alure. Питам се още колко ще има?????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени