Внучето на Бойко Борисов тръгна по разходки (Снимки)

3510
06 Юли 2016, 11:53


Дъщерята на Бойко Борисов няма нищо против да показва малкия Бойко. На новите две снимки Бойко-младши е вече доста пораснал, видя HotArena.

Коментарите на близки и приятели гласят, че вече правел мимики на възрастен човек. Явно прилика между него и дядо му все още липсва, а Венета смятала, че е наследил нейната осанка. Таткото Иван твърдял, че очите и кожата премиерският внук е взел от неговия род. Бойко-младши вече проявявал интерес към природата и с поглед обхождал всички растения и дървета в парковете, където майка му го разхожда. Любимо място за разходка била Борисовата градина, а младата майка завързала приятелства с други майки, с които коментирали проблемите и радостите си около живота на бебетата си.

Венета
се държала скромно и с нищо не издавала, че е дъщеря на министър-председателя. Тя търсела подкрепа у приятелките си, тъй като майка й живее в САЩ и не можела да й помага освен със съвети. Най-често Венета се вайкала да не простуди детето си. Другите ядове били свързани с рязкото й напълняване, с което не може да се пребори вече 5 месеца след раждането, пише „Телеграф“.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.32 mb
total execution time: 83.875179290771 miliseconds
mysql execution time: 25.91347694397 milliseconds