Вода „Бачково“ раздаде стотици награди на пловдиски деца за Великден! Още от събитието: Огромен козунак, конкурси за великденско яйце, игри и томбола (СНИМКИ)

885
18 Април 2017, 14:17


Нова Трейд“, популярна с топ продуктите си вода „Бачково“ и енергийна напитка №1 Taff, раздаде стотици награди на деца и родители в Пловдивско. На събитието беше представен традиционен 500-килограмов козунак около фонтана на площад „Стефан Стамболов” за Великден, узна HotArena.

 

 

Община Пловдив и Дирекция „Спорт и младежки дейности” заедно с опитните организатори от фирма "Имидж Консулт" отново подготвиха „Великденско детско утро”, което забавлява малчуганите с разнообразни състезателни игри с куп награди. Освен в спортните семейни надпревари на сцената, децата  сучастваха и в конкурсите „Най-красиво яйце” и „Яйце-борец”, както и безплатната томбола за велосипед.

 

 

Бяха раздадени стотици награди от изворна вода  „Бачково” за децата и родителите, които се включиха в семейните надпревари. За доброто настроение на публиката се грижиха щурите персонажи -  Готвачът Оле и Здравка Подправкова от общинската кампания „Да сме здрави”.

 

 

Над 2000 пловдивчани се насладиха на вкусен козунак от пловдивския хлебен завод „Ритърн”.  Той тежи 500 кг и  е дълъг 60 метра, колкото е обиколката на кръглия фонтан пред Общината.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени