Военният министър щял да набута любовницата си за директор на детска градина, не знаел, че е била жрица на любовта

2421
22 Януари 2017, 10:49


Военният министър в оставка Николай Ненчев е опитал да назначи бившата директорка на дружество „Снабдяване и търговия” в армията Росица Русева на друга блага служба в повереното му министерство, научи HotArena.

През февруари 2016 г., след като ДАНС на три пъти отказа да издаде допуск на Русева до класифицирана информация заради криминални нейни регистрации в миналото, Ненчев се принудил да приеме оставката на бившата проститутка и негова съселянка от славното Кукурево.

"
Буквално дни преди Росица Русева официално да встъпи в длъжност като шефка на детската градина, изтече информацията, че в миналото си тя е проституирала в Пловдив и че е арестувана от МВР на калъп с клиент”, разкрива пред „Уикенд” служител от отдел „Снабдяване и търговия”.

Според думите му, Росица Русева сама отказала да поеме директорския стол, тъй като се притеснила, че скандалът с бурното й секс минало ще се разрасне неимоверно. „Слава богу, но проститутката се уплаши да не разсекретят всички детайли от секс досието й на платена жрица. Иначе България щеше да се прочуе като първата държава в света с директор на държавна детска градина бивша проститутка”, потресени са в МО.

Запознати с пикантните тайни от кухнята на военното министерство са убедени, че и самия Ненчев не е знаел, че съселянката му и бивша любовница Росица Русева е практикувала най-древната професия в Пловдив. „Той я назначи за шефка на отдел „Снадяване и търговия”, за да прокарва далаверите си чрез нея. В този отдел всяка година се обявяват обществени поръчки за над 50 милиона лева и Ненчев искаше да срожи ръка върху тях чрез своя човек Русева. Представа си нямаше, че в по-гладни времена, тя е скалъпвала бюджета, отдавайки тялото си”, коментират офицери от Военното министерство. 
Именно с помощта на Росица Русева, с която заедно управляваха фондацията „Селска чест” /няма шега - така се казва!/, Николай Ненчев сложи ръка върху апетитни имоти на БЗНС и обсеби земеделската партия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени