ВОЙНА! Азис съсипа Преслава, певицата не може да се побере в кожата си

https://hotarena.net/skandali/voina-azis-sasipa-preslava-pevicata-ne-moje-da-se-pobere-v-kojata-si HotArena.net
ВОЙНА! Азис съсипа Преслава, певицата не може да се побере в кожата си

Двете най-големи звезди - Азис и Преслава, са на път да се скарат заради една победа, видя HotArena.

Ромският славей и певачката са включени в надпреварата „Фолкидол“, която се провежда за шеста поредна година. Феновете на най-лекия жанр гласуват тайно в интернет и избират любим изпълнител. В момента състезанието е на втория си етап, до който са стигнали точно 10 кючек идола - Азис, Анелия, Галена, Галин, Деси Слава, Джена, Емилия, Константин, Преслава и Фики. Гласуването ще продължи до 2 февруари. На следващия ден ще бъдат обявени първите трима в гласуването, а от тях феновете ще изберат баш \"Фолкидол\"-а. Финалният етап ще протече от 3 до 10 февруари, а резултати ще бъдат обявени на 15 февруари.

Организаторите предупреждават, че един фен може да гласува само веднъж. \"Ако гласувате повторно, системата ще приеме гласа ви, но при броене на гласовете автоматично ще бъдат анулирани всичките ви гласове и реално няма да вземете участие в гласуването. Призоваваме ви да спазвате регламента, за да не лишите заслужилите изпълнители от вашата подкрепа!\", гласи съобщението.

Титлата е в кърпа вързана на Азис, споделят чалгари, цитирани от „България Днес“.

2015-а бе прекалено успешна за него - направи няколко концерта в чужбина пред многохилядна публика, а освен това се появи в ефира на Си Ен Ен. Най-важният му коз е хитът „Хабиби“, който само в сайта Ютуб бе гледан над 17 милиона пъти. А Преслава никак не е свикнала да губи, тя е глезената принцеса на фолка и ще приеме доста тежко едно второ или даже трето място, в случай че Фики дръпне напред в класацията.

4 Коментара

Истина

преди 8 години

Е изглежда, че от сега ще трябва да свикне да губи, защото вече не е най-добра !!!

Коментирай

Цветан

преди 8 години

Преслава е печели тази награда само веднъж. Азис нито един път. Галена я е печелила цели 3 пъти, така че Преслава е свикнала да губи. Пак поредната измислена новина. Тази награда поне е най-престижната и няма намеса от старана на трети лица. А тази година Азис или Галена ще вземат наградата,защото като върнем лентата те имаха най-успешни проекти. Като гредам коментарите в сайта и форумите то 80-90% са дали гласа си за Галена и им е фаворитр А Преслава и Фики може да им подарят от наградите на Димитров, че без това са му любимците и без да заслужават ще ги наградят..

Коментирай

Didi

преди 8 години

jalko 4e Galena ja e pe4elila a Azis ne zatova sme na tozi hal Galena e porno skrab ma skrab v to4nija smisal bokluk otvsjakade deto detronira hora kato A Z I S D E S I S L A V A M A R I JA N E L I N A M A L I N A TONI DA4EVA I MNOGO DRUGI DETO ZAGUBIHA ZARADI KURVI KATO galena preslava i cvetelina janeva kurva s debel i otvratitelen maj do sebe si samo i samo da e dobre

Коментирай

DJIDJIBIDJI

преди 8 години

азис може и да спечели но преслава си осатва певица номер едно...преслава е най-добрата певица и на концерта в арена армеец го доказа а галя -ваната изобщо не пя -тази бездарница е толкова фалшива че е отварт ..галена стана певица с порноклипове и свирки ..няма никакъв глас ..през 2015 изкара една кавърверсия на пантера и веднага клипа беше качен в порносайтовете

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.