Война! Азис ще съди Николета, не може да преживее гаврата с шкембето!

https://hotarena.net/skandali/voina-azis-shte-sadi-nikoleta-ne-moje-da-prejivee-gavrata-s-shkembeto HotArena.net
Война! Азис ще съди Николета, не може да преживее гаврата с шкембето!

Николета Лозанова и част от екипа на предаването \"Папараци\" ще бъдат изправени пред съда. След жестоката гавра, на която бе подложен фолкпевецът Азис в таблоидното шоу, кралят на фолка е решил този път да не си мълчи. Изпълнителят е категоричен, че ще заведе дело за клевета и е време НиЛо да си понесе последствията, дочу HotArena.

Сумата, която може да измъкне певецът от предаването, ако успее да ги осъди, може да стигне и 50 бона, а изпълнителят на \"Хабиби\" многократно се е хвалил с добрите адвокати, които има зад гърба си.

След като преди време Азис бе хванат от папараците на моделката спортно облечен и леко шишкав да кръстосва софийските улици, преди две вечери гаврата с изпълнителя продължи във видео, което оприличава певеца на дебел квартален чичак. Коментарът към кадрите бе повече от жесток и сериозно е засегнал певеца.

\"Вместо да се сърдиш и да кълнеш, вземи отслабни. Песента \"Напипай го\" може да важи и за шкембето ти\" - гласи част от злостната критика, накарала хитовия чалгар да стигне до заключението, че Николета трябва най-сетне да си понесе заслуженото.

Азис и Лозанова бяха много близки, преди плеймейтката да открадне от телефона му домашно клипче, на което певецът интимничи с мускулест младок. Видеото бе излъчено в телевизионен ефир и без много обяснения кралят на фолка изхвърли моделката от живота си. От тогава до днес бившата на Божинов само чака удобен случай да захапе изпълнителя и качените в последно време няколко килца бяха удобен повод Азис отново да се превърне в любимия й обект на подигравки, пише \"България Днес\".

Фолкаджията категорично отказва да коментира пред медиите поредната крайност на Лозанова. Азис е решил, че с нея вече ще говорят само адвокатите му, и съвсем скоро двамата доскорошни близки другари ще се изправят един срещу друг в съда.

6 Коментара

Мършиту

преди 8 години

Каква моделка е тая и как Азис ще я съди, като тя е едно клатещо се чучело в това предаване, станало водещо благодарение на аналните си изпълнения?

Коментирай

долна циганка

преди 8 години

А нея що Папараците не я снимат да я видим без фотошоп с късите и крака и голата и крътуна с ръста и метър и петдесет.А Хот близачи кво ша кажете.Ай си говорим истината.Кво тва овнва Азис бил такъв онакъв а а Клозета ква е?Циганка която просперира с междукачието си ..

Коментирай

ай ся

преди 8 години

Азис ти наред ли си 50 000, тя трябва цял живот да ги работи. А и какво като имал шкембе, той не се взима за избран, а за нормален човек, виж сега друга работа е да си избрана, незаменима, злобна а да си с къси набити крака, несъразмерно тяло и без капка мозък.

Коментирай

писна ми на ... от този вонящ парцал

преди 8 години

Коя е Николета, четец-сричащ 3 изречения в някакво предаване,че постоянно я издигате на пиедестал, сякаш тя е шефа на БТВ и продуцент на предаването. Ако трябва да съди някой има продуценти, сценаристи и той е много добре на ясно с това. Ама нали трябва да се направи ПР на една проститутка, защото няма с какво да бъде запомнена освен с пошлостта от разкрачката и голата изкуствена плът, с проституирането си. И нищо друго!

Коментирай

mdaaa

преди 8 години

Тази снимка е от времето, когато мачкаше чаршафите и свиреше на дудука а на Бареков. Ако Азис си отвори устата много неща ще излязат наяве. Той и зная много от спатиите.

Коментирай

До Писна ми ....

преди 8 години

Много добре и точно казано. На всички ни е писнало от този превъзнасян паразит. Псразитът винаги ще си остане паразит, щото отвътре е такава. Не разбра, че каквото и да ссложи или да фотошопира, то не може да скрие истината.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.