ВОЙНА! Екимова в отговор на Червенкова за клубовете в Австрия: Ще те съдя по няколко параграфа!

4938
19 Ноември 2014, 17:00


ПР-ката Ива Екимова се надяваше никой да не забележи думите на Ваня Червенкова, които стоят под формата на снимка в профила на бизнесдамата. HotArena.net обаче ги надуши, а след това и останалите медии, което наложи блондинката да защити честта си.

 

Словата на Червенкова хич не се понравиха на Екимова (виж ги тук). Най-скандалното изречение от целия пост бе: „Първо се изтърси от миналото си в Австрия (в някои други специализирани клубове), а после говори за мен!”, и ПР-ката се засегна най-вече от него.

 

Това я провокира днес да обяви във Фейсбук профила си, че ще вземе мерки и ще съди Ваня по няколко параграфа.

 

Ето какво гласи цялото й виртуално изявление:

 

Скъпи приятели и колеги,

 

за съжаление днес името ми бе замесено в една долна клюка, широко тиражирана от дигиталните медии. Като специалист по комуникации с дългогодишен опит нямам практиката да коментирам клюки, но в този случай съм длъжна да защитя личното си достойнство и чест. Подчертавам, че твърденията цитирам:

 

"Първо се изтърси от миналото си в Австрия (в някои други специализирани клубове, а после говори за мен! Бях ли кристално ясна или да го разясня в публичното пространство???" - край на цитата (правописът е запазен в оригинал) на лицето Ваня Червенкова по мой адрес са абсолютна лъжа.

 

Тъй като публикуваното в публичното пространство застрашява престижа и доброто ми име, искам да съм кристално ясна, че ще се обърна към адвокатите ми за завеждане на дело за уронване на престижа и доброто ми име, тиражиране на клевети, за претърпените от това морални щети срещу автора на тези изявления и грозни лъжи.

 

Респектирайки работата на колегите от всички медии, моля да прекратят разпространението на непроверени лъжливи твърдения.

 

С това изявление приключвам всякакви коментари по конкретния въпрос.

 

Ваня Червенкова не е отговорила на написаното до този момент или поне не и в социалната мрежа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени