Война между гримьори! Мис Бони нахока Кирил Чалъков в ефир!

2944
06 Април 2015, 10:22


Отритнатият от почти всички фолк певици Мис Бони, с изключение на Джена, чийто кичозен стил напоследък се дължи именно на него, си позволи да нахока в ефир конкуренцията, споделяйки пред Лора Крумова и Галя Щърбева, че колегата му Кирил Чалъков прави всички чалга диви по еднакъв начин и еднообразието в грима им се дължи на него.


Припомняме ви, че преди няколко месеца Бони отново захапа Чалъков, споделяйки в интервю за "ШОУ", че е най-големия интригант в жанра. 


Освен нападки към своя колега, Мис Бони неведнъж е обиждал пулично свои бивши клиентки, благодарение на които се дължи неговия имидж. Уви, Бони явно го е забравил и не пропуска да ги захапе при всеки удобен момент.


За фолк певеца Азис гримьорът също не се е изказвал ласкаво в последно време. Според думите на Мис Бони, Азис много го разочаровал и освен това нямал благодарност, че именно той го е създал като образ.


В своя тв изява Бони бе нахокал и фолк певицата Мария, чийто устни нарече "огромна грешка".
 


Преслава също бе разкритикувана от гримьора, който бе категоричен, че тя се държи "недостойно и прекалено надменно", а с нея вече не може да се говори. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Х
преди 3 години
-2
БОНИ Е ЕДИН ЦИГАНИН,КОЙТО ОЩЕ НЕЗНАЕ КАКВО Е!ТОЛКОВА ЗЛОБЕН И ПРОСТ ЧОВЕК.А ЗА ВКУСА МУ МОЖЕ ДА СЪДИМ ПО ДЖЕНА КИЧ НА КИЧОВЕТЕ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ао
преди 3 години
-3
... предавания. Така че ясно е, че коментарът му е 100 % завист. Колкото до това, че ги правел еднакви Кирил - мисля, че всяка певица знае много добре как иска да изглежда и те му казват как искат да ги прави. Това, че вкусът им е еднакъв (следващ модните тенденции за момента), не значи, че Кирил е виновен за това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ао
преди 3 години
0
Кирил ако беше интригант, нямаше толкова години да се задържи в този бизнес и да е в добри отношения в абсолютно всички. Бони никой вече не го иска в живота си, само Джена, защото е нова и още не го е разбрала що за стока е, а и тя е малко единак, някак изолирана от колежките си, така че не й пречи да движи с него, защото той просто няма с кого да я оплюва (нали никой не говори с него), а и Джена не би имала откъде да разбере, след като не е в близки отношения с никоя колежка. Та затова явно още работят заедно. И е абсурдно точно той да говори за интриганти ,след като винаги дава интервюта само обиждайки и оплювайки един или друг бивш клиент. Той просто няма какво друго да каже, освен да оплюва и да изкара някой и друг хонорар говорейки за звездите. Явно си казва, че като не може да изкара пари като гримьор, ще изкарва на техен гръб правейки скандали. Журналистите вече знаят, че той само обижда и че ако го поканят, ще се заформи скандал и интрига, затова и още има някоя и друга покана по..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ivan
преди 3 години
-1
TAZI MISKA E DOSTA ZLOBNI4KA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени