Война на баджаначките! Ели Гигова нападна жената на Бареков (Ето как)

3007
28 Май 2015, 18:38


Словесна престрелка кипи между настоящата жена на Николай Бареков, Мария Календерска, и бившата му тръпка Ели Гигова, узна HotArena!

 

Майката на сина му още не може преглътне факта, че лидерът на „България без цензура” й е изневерявал с милионерската наследница, пише „Уикенд“.

 

Повод за драката между двете инак интелигентни дами стана участието на Календерска в последния епизод на „Папараци”. Единственото светско тв предаване я покани, за да коментира притеснителните слухове с нейно участие в последните дни. А именно, че няма и година след раждането на сина им Александър, евродепутатът е зарязал своята сподвижничка.

 

Пред журналистката Кристина Патрашкова, участничката в първия сезон на „Сървайвър” и бивш изпълнителен продуцент на сутрешния блок на ТВ7, във времето, в което Бареков й дърпаше конците, обясни точно обратното – че не обръща внимание на сплетните, тъй като Николай е атрактивен мъж, но тя е щастлива с него и нищо отвън не може да ги раздели.

 

„Дори разни дами с апартаменти из Париж не можаха да ни разбият връзката”, каза тя. Макар Календерска да не уточни лицето, което визира, става дума за бившата й съперница за сърцето на политика – Ели Гигова, снасят подробности за сложните взаимоотношения в любовния триъгълник запознати. Както „Уикенд” е писал, през 2013 г. Бареков има кратка връзка с дъщерята на милионера Николай Гигов.

 

Отговорът на спортната журналистка не закъсня. Бясната Гигова разбуни духовете, изригвайки във „Фейсбук”: „Някои хора стигнаха толкова ниско, че под тях има само нефт!”. И тъй като в първия момент не стана ясно за кой е предназначен статусът й, на топа попадна младият милионер Димитър Тодоранов.

 

За любимеца на Лили Иванов не за пръв път се мълви, че е имал любовни отношения с наследницата на Николай Гигов. Усетила, че е останала недоразбрана, няколко часа по-късно Ели коригира публикацията си, подменяйки „хора” с „жени”. „С тази сентенция Гигова хвърля камъни по Календерска, че коментирайки я в ефир е изпаднала толкова надълбоко, колкото дълбоко на километри в земните недра, е и нефтът.

 

И без Мария да споменава името й пред Патрашкова е ясно, че визира нея. Кои други нашенки, имали вземане-даване с Бареков, притежават жилище в Париж?! Може би чрез нефта в сентенцията има и препратка как заради презадоволителното финансово състояние на евродепутата Бареков, Календерска е готова да си затваря очите за изневерите му, изтълкува какво точно Гигова е имала предвид с поста си човек от нейното най-близко обкръжение.

 

Между Ели и Мария от отколешно време тлее неприязън и вражда, тъй като в един период от време двенките са водели ожесточен спор коя да бъде дамата на Барековото сърце.

 

Не един и двама източници твърдят, че Николай и Ели били интимни, а моментът, в който не се отделяха един от друг из светски събития и спортни прояви, съвпадна с началните месеци на бременността на Календерска.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени