Война в журито на Х фактор! (Съдиите се изпокараха за пари)

2009
04 Август 2014, 13:00


Музикалното реалити „Х Фактор” все още не е започнало, освен кастигните му, а журито му вече се изпокара, научи HotArena.net.

 

Най-недеволни и ощетени били Любо Киров и Мария Илиева, които наддавали вик за още по-тлъсти хонорари.

 

Те са отказали да подпишат договорите си и държат продуцентите на предаването в шах и мат вече седмици наред. Те негодували срещу хонорарите на Заки и Саня, които били по-високи от техните, съобщава в. „Всеки ден“.

 

Илиева веднага изригнала срещу разликата във възнагражденията. Продуцентите обаче били категорични: „Станислава и Заки взимат повече пари, защото са от музикалната индустрия и са значително по-компетентни”. Това страшно вбесило Мара, която насъскала против останалите и Любо.

 

„Що за наглост! Ние сме звездите в журито, кои са те, в крайна сметка? Саня никой не я знае, а Заки никой не го помни!”, фучала и се ядосвала Мария Илиева по време на кастингите на предаването, които в момента текат във всички градове.

 

Крясъците й се чували навсякъде зад кулисите и дори стигали до чакащите своя ред за изява кандидат-певци.

 

Според източници на „Всеки ден”, Саня и Заки ще вземат по 50 бона, а пък Любо и Мария - по 40 хиляди. Това е значително по-малко, отколкото Илиева прибрала миналата година. Тогава се говореше за баснословни суми от рода на 60 хиляди, и то за всички членове на журито.

 

Най-вероятно обаче ниският рейтинг, който имаше последният сезон на „Х Фактор” си е казал думата и този път журито получава по-малко пари. Въпреки всичко обаче певицата не била в положение, в което може да отказва работа и пари.

 

Истина е че тази година за първи път от много години Илиева има истински хит – този с Криско „Видимо доволен”. След излагацията с унизителния текст на парчето обаче все по-упорито се твърди, че вече никой не иска да работи с Мария и тя не на шега се стреснала, че колаборацията с Криско й е изиграла лоша шега.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
преди 3 години
0
TO I DA GO KAJA SLOJETE GRAMOTNI HORA ZA JURI A NE NEANDERTALCI
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени