Война в Нова телевизия! Васил Иванов на нож с Генка Шикерова

2776
22 Януари 2016, 14:00


Жесток бойкот на Генка Шикерова се готви в Нова телевизия. Автор на заговора е колегата й Васил Иванов, който бил бесен, че вече няма да е разследващата супер звезда на медиата, дочу HotArena.

Генка е един от най-добрите разследващи журналисти в България, затова в Нова я очакват с отворени обятия, пише „Всеки ден”. Васил Иванов, който се изживявал като звездата на медиата не бил хич доволен от този факт. Откакто разбрал, че идва конкуренция, просто не бил на себе си. Опитвал се да настрои колегите срещу нея, за да я унищожат с лошо отношение. Иванов подкокоросвал останалите, подхвърляйки им как Шикерова щяла да взима космическа заплата, след като година и половина е гледала деца вместо да ходи на работа.

Говори се, че Генка ще се разписва срещу цели 7 бона в Нова. Васил Иванов получава доста по-малко - 3700 лева месечно. Много от бъдещите колеги на Шикерова се вързали на сплетните на ветерана. Който обаче я познава, е наясно, че парите, които ще отидат за нейната заплата, ще бъдат заслужени до последната стотинка. Освен че е перфектна в работата си, тя е известна с приятния си характер и добро отношение към хората. За разлика от нея, Васил Иванов е доста избухлив, често е нападателен и го избива на кавга. На всичкото отгоре има сериозни проблеми с алкохола.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени