ВОЙНА във фамилията! Гущеров-старши забрани на сина си да се жени за Гонзовица! Вижте защо + каква кола втора употреба и подари Християн

10202
17 Януари 2018, 10:06


Люта война избухна във фамилия Гущерови, след като милионерският им син обявил, че ще поиска ръката на своята половинка Светлана Василева-Гонзовица, научи HotArena.

 

Голямото събитие ще се осъществи на 28 януари, когато Християн Гущеров ще подари диамантен пръстен на плеймейтката, както писа „Галерия“.

 

Бесен на сина си, Добромир Гущеров най-вероятно няма да присъства на годежа и на евентуалната сватба след това

 

Бащата на възпълничния плейбой бил против връзката на сина си с Гонзовица поради две много логични причини. Първата е, че Светлана няма никаква професия и никога не е имала, а втората произхожда от първата – без работа, силиконката само ще смуче парите на фамилията.

 

Неслучайно Гущеров-старши спрял кранчето на сина си, което ще рече, че основните доходи на Християн са секнали.

 

Това обяснява и пестеливия му подарък към благоверната му. Вчера Гонзовица се похвали с нов автомобил, пред който позира ухилена като зелка. Усмивката й обаче бързо замръзнала, когато разбрала, че след 1-месечно чакане новата й придобивка всъщност е втора ръка. Гущеров й подарил кола на старо, докарана от САЩ, тъй като не можел да си позволи по-голям харч, коментират в светските среди.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop

HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени