Война във „Фермата“ между чеченката и македонката

1369
18 Септември 2017, 21:00


Люта международна женска битка започна тази вечер в хитовото риалити „Фермата“ по бТВ. Македонката Диана и чеченката Марина вече въобще не крият чувствата си една към друга, а останалите фермери се зачудиха какво ли ще последва от предстоящия сблъсък между огнените дами.

 

 

Македонското девойче се подразни на диктаторските прийоми на Марина, която беше  посочена за Фермер на седмицата от отпадналия на дуела Тома. Тя веднага забрани разговорите на маса и искаше да чува само дрънкането на лъжичките. Диана обаче скочи, че около масата семействата се сплотяват най-добре и това са ненужни забрани. Фермерката-шеф пък не пропусна да си го върне като я събуди и й вдигна скандал за неизмити чинии.

 

 

Марина ми напомня на една обикновена, незадоволена жена с няколко комплекса“, отсече Диана и допълни, че не я е страх. „В мене тя вижда конкурент“, обясни македонското девойче.

 

 

Предстои Марина да посочи и ратаите, от които после ще избира кого да прати на дуел. Дали конфликтът между двете ще изиграе роля?, питаха се фермерите.


Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да питам
Преди 1 година
-1
Тва някой гледа ли го?? Ко стана с убийствения рейтинг?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени