Войната продължава с пълна сила! Мис България прати данъчни на мъжа (Той продавал ментета)

6471
27 Август 2015, 16:04


Нов епизод във войната между „Мис България” за 1999 г. Елена Ангелова и мъжът й Николай Нейчев бе регистриран преди дни, след като данъчни стартираха проверки в бутиците на скандалния бизнесмен по подозрения, че там се извършва двойно счетоводство и се продават китайски ментета, представяни като висша мода, узна HotArena!

 

Както „Уикенд” сензационно разкри, Елена Ангелова се разведе след чутовен скандал със съпруга си, след като роди дете от друг мъж и поиска той да бъде вписан като баща на бебето й. Въпреки развода обаче русокосата красавица все още е принудена да живее в една къща с екс съпруга си, за да може да вижда първородния си син.

 

Бизнесменът Николай Нейчев обаче може сериозно да си изпати от разправиите с Елена Ангелова, тъй като именитата блондинка е на „ти” с бизнеса на бившия си и знае мръсни тайни както за завода му в село Мирково, така и за инвестициите му в модния бизнес.

 

Преди години, по идея на Елена Ангелова, съпругът й Николай Нейчев взима представителството на няколко модни марки – „Карен Милън”, „Патриция Пепе”, „Серджо Роси” и „Гант”. Първоначалният замисъл е най-красивата българка за 1999 г. да движи модния бизнес, но впоследствие Нейчев поверява управлението на бутиците на любовницата си Златина Тодорова. Приятелки на Елена разкриват, че именно заради изневерите на мъжа си ослепителната блондинка е потърсила щастието с друг.

 

Преди около година централният бутик на Николай Нейчев на улица „Леге” е затворен по настояване на „Карен Милън”, след като проверка на английската модна централа установява, че в бутика им в София се продава конфекция, внесена от Китай. Британците дори подали сигнал до ДАНС, но Николай Нейчев някак си успял да се справи със ситуацията и да избегне ареста си. Правата на марката са дадени на друг официален представител.

 

Преди около 2 месеца, след като Елена Ангелова подава молба за развод, съпругът й тайно прехвърля бизнес активите си на подставени лица и регистрира други фирми, като най-вероятната причина за това е да избегне подялба на имущество и авоари след развода.

 

Така чевръстият аферист регистрира нова фирма – „Стени”, която поема модния бизнес. Според сигнал, изпратен до НАП от бившата служителка на Николай Нейчев – А. Г., рогоносецът издал заповед на служителките си да не маркират продадените дрехи в бутиците в търговските центрове, а освен това зареждал стоки на „Гант” от Турция, а не от Лондон.

 

Подобен сигнал е изпратен и до всички модни марки, които се внасят от Николай Нейчев и по всяка вероятност съвсем скоро брандовете ще прекратят взаимоотношения с бившия съпруг на Елена Ангелова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени