Войната става епична! Джина Стоева разкрива скандални факти за Алисия пред Николета!

https://hotarena.net/laifstail/voinata-stava-epichna-djina-stoeva-razkriva-skandalni-fakti-za-alisiia-pred-nikoleta HotArena.net
Войната става епична! Джина Стоева разкрива скандални факти за Алисия пред Николета!

Налице е взривоопасен съюз! Джина Стоева ще се изповяда в предаването на Николета Лозанова „Папараци“ и едно е сигурно – няма да се говори мило и ласкаво за общата им съперница Алисия, узна HotArena!

 

Името на бившата сървайвърка напоследък доста нашумя покрай скандалното й оттегляне от музикална компания „Ара“. Тя бе обидена от факта, че във фирмата се лансира едно единствено лице – Алисия, заради което другите не могат да развиват кариерите си.

 

След бомбата, която Стоева взриви с изказванията си, последваха отговори както на „Ара“, така и на другата участничка в казуса. В крайна сметка последните две страни обявиха, че Джина е тази, която е в грешка.

 

Именно за да изслушат пълната й версия, от екипа на „Папараци“ са поканили късоподстриганата изпълнителка, за да разкаже и в ефир как стоят нещата според нея.

 

Това ще стане пред самата водеща на предаването Николета в неделя от 22 ч. по Би Ти Ви.

 

За предстоящия „гръм и трясък“ подсказа Лозанова, която сподели селфи с Джина във Фейсбук.

 

„Време е маските да паднат и напудрените думички да отстъпят място на \"голата истина\"! Колко жалко, че рано или късно истинските лица на \"примите\" лъсват в ефир...“, написа Ни Ло в социалната мрежа, което подсказва на чия страна е в чалгаджийския спор.

51 Коментара

exeeeeee.....

преди 8 години

Misleh si,che tova sashtestvo,nqma kak da padne po-nisko.....ama ne,udari danoto,kadeto e paaalno s g....na!!Pfu,bokluka otiva pri bokluka,za da si mirishat zaedno!!

Коментирай

Николета Курволета

преди 8 години

Твоите истини да не излезат наяве,че тогава страшно!

Коментирай

ket

преди 8 години

Istina li e tova.........maiko mila!Kakvo shte izmislite oshte?Sega sledva i Ivena ,Emanuela i koq oshte!Ne mi se vqrva,ama znae li chovek,kato gi gleda,sposobni sa.....I kakvo,ochakvate Alisiq da vi padne na nivota,ami nqma kak da stane.......

Коментирай

Georgi

преди 8 години

Ехее,браво на Джина,нека най-накрая тъпите чалгарчета да видят що за стока е кака им Ася.

Коментирай

ненормалница!

преди 8 години

Хахахах нещастница! Само ходи и рови, пък ха дано хората намразят и Алисия. Пфууу аман от тази гротеска Лозанова. Абе жена нищо не ти е наред, седнала другите да оправя, няма по мразена и оплювана личност от теб, защото на хората им омръзна от прости и елементарни неща, като теб . Кой какво ще каже в "Парцаляци" никой не го интересува, знаем че използваш така нареченото си предаване само и единствено за лични цели, водиш война с някой, ама той не знае, жалка си и си проста!

Коментирай

до Николета Курволета

преди 8 години

Точно това си мислех, като прочетох за статуса и във Фейсбук.....A Алисия няма от какво д се притеснява, още по малко че това се излъчва от една пародия на предаване и то Джена, певачка която вече никой не слуша. А Николета Лайнярова какво ще кажеш за текста на новата песен на Алисия, да ти говори нещо хихихи.

Коментирай

12

преди 8 години

SEGA SHTE VIDITE KAKA VI ASQ KAKVI SVIRSKI VURTI NA VIKTOR V OFISAAA

Коментирай

Мария

преди 8 години

Аз очаквам да се излагат яко в това "предаване". Веднъж се опитах да го гледам, но ми стана неудобно от водещата толкова е тъпа и ѝ личи. А гласът ѝ...

Коментирай

rtt

преди 8 години

Ти да не би да си светил извинявай че знаеш толкав много по въпроса кой на кого какво върти ... тази невзрачна никой не и е виновен че са избрали Алисия пред нея.. разбира се че с нея ще направи дует след като е по нашумяла а Джина залезе преди години... За Николета просто няма нужда от коментари ... !

Коментирай

офф

преди 8 години

Като я гледам Джина, не е като да не е "уважила" преди дооста години някой от Касъмови, пък и доста "бизнесмени"..Да гледа те да не "споделят някои истини" за нея, ама сигурно се осланя на това, че повечено са женени и няма да го направят..хаха! Сега се спуква да си прави пиар, че хем остаря, хем е вече без "някой да тича вместо нея"! Пиара и е жизнено важен..Хората досега, докато е била млада, не ги е спечелила с "творчеството си" и не се е реализирала особено, та сега след 40–те ( така като я гледам, на там са и годините ) тепърва ще се състезава с младите, и то в българския шоубизнес..в чалгата точно! Другата пък– Клозета, точно тя ще дава мнения , ще "осъжда" и "отмъщава"! Свиркаджийка, която е чакала една майка с бебе да не си е вкъщи, че да влиза в спалнята и, да се въргаля с мъжа и в чаршафите и, да бърка в гардеробите и , да се къпе в банята и...Аре бягай, ма, парцал..хаха ! Егати боклуците, некадърни и злобни, отвратих се! Има много некадърнички, златотърсачки и прост..ки в Бг, но не са така нагли и досадни като Клозета..Тая цял живот паразитира върху Алисия и не може да преглътне, че певицата я превъзхожда по всички параграфи!

Коментирай

офф

преди 8 години

..в Бг, но осъзнават кое как са "постигнали" и поне имат благоразумието да си траят и да не се излагат.Клозета цял живот цинично паразитара върху Алисия..Ама както казват.. "Луд умора нЕма !"

Коментирай

.

преди 8 години

Да видят що за стока е Ася ли? И защо думите на Джина да се взимат за чиста монета? Дали ще са ласкателства или нападки, няма значение, това не ги прави 100% истина. Що за стока е (поне в публичното пространство) се вижда от интервютата и, от поведението и, от възпитанието и. А каква е в действителност преценяват хората, който я познават лично.....и не е задължително всяка нападка срещу нея да е истина, точно както не е задължително и всяко ласкателство за нея да е истина.

Коментирай

Смях

преди 8 години

Обединили се две НЕКАДЪРНИЦИ в съюз! Едната хич я няма като певица, и тръгнала сега да напомня за себе си вдигайки скандали и плюейки колегите си. Другата....., тя пък за нищо не става, като водеща е кръгла нула, за модел вече е дърта. Смешни и жалки са и двете некадърници, че и продължават да се излагат още повече!

Коментирай

Ева

преди 8 години

Хахаха кефиш,много добър коментар.Ясно и точно казано,няма какво да се добави.На 100% съм съгласна с теб.

Коментирай

krasi

преди 8 години

djina nqma6 harizma be jena i qvo sega kato se otkri i widqhme kolko si bila maskirana na dobri4ka ,abe 1-2 sedmici 6te se govori i pak 6te si v zabrava smeni si profesiqta napr. u4itel po fizi4esko ,no za pevica nestava6

Коментирай

еее

преди 8 години

Tъĸмo ce чyдex тaзи Джинa ĸoгa щe и цъфнe нa Hиĸoлeтa..... caмo дeтo ниĸaĸвa иcтинa нямa дa излeзe, тъй ĸaтo нямa дa пpиcъcтвa и дpyгaтa cтpaнa (Aлиcия) Явно Николета още води някаква(вече не е и студена) война с Алисия.... което става все по-абсурдно тъй като вече нищо не делят...

Коментирай

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Николетоооооооооооо намери си живот бе жена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

do nikoleta

преди 8 години

ax nikoleto ti kakva mrusna dolna podmolna jalka kurva si... e za tova bojinkata te izrita s 200 ot jivota si svinemaika s dete prase

Коментирай

Отврат са и двете-начело с лайнарките от HotLainena

преди 8 години

Колежките трябва да се поддържат ... Е, как? HotArena , каквито и напъни да прави Николета ден до пладне ще е в телевизията и после накъде, без образование, дърта раздрънката каруца, и ще започне до някой ден да се разпада лицето и тялото и от корекции. Те, такива прости, неграмотни и необразовани с лопата да ги гребеш вече, нейни фенки. Конкуренцията е жестока , бая ще трябва да се потруди за да ги надскочи във всяко отношение. А колкото до леля Ви Джинка с дружинка, тя е бита карта и изпята песен. Да си събира стажа за пенсия и преди това , нека покаже , какво може нали е пренебрегвана цял живот. Ха, да я видим какво може сама? На крива ракета и космоса и пречи! Злобна , завистлива и отмъстителна кукумявка!

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

Значи тая долната свирколета по ниско не знам дали може да падне,абе жена ти живот нямаш ли си да не си влюбена в Алисия,че все ти е в главата и устата?Нали се имаш за принцеса,тогава защо се напъваш да се сравняваш с нея или пък да се изтъкваш?Май имаш някакъв комплекс хахаха отвратителна си и си известна с това че си минала половин бг,а тая дърта чанта Джина да отиде да се гръмте,че и тя става за резил

Коментирай

?

преди 8 години

Олеееее, каква несъразмерна глава има от близо Николета!!! Челото и е като ракетна площадка...Прилича на НЛО, тя си е! И с тези очила същинска МУХАТА ЦЕЦЕ! Ужас! Да се смееш ли, да плачеш ли! Неземната красавица! Да е жив и здрав макияжа!

Коментирай

кучка долна си беше и ще си остане такава!

преди 8 години

Николета, май ще си го изпроси най-накрая. Така ми мирише! Ще си получи заслуженото за всичко и за години наред, веднъж и завинаги! Долнопробна пачавра завита с лъскави дрешки! Няма да те направят по-умна тези парцали , нито по-образована!

Коментирай

Ваня

преди 8 години

ЕЙ, ИМАХ ДРУГО МНЕНИЕ ЗА ДЕСИСЛАВА! ТАКА И НЕ МОЖА ДА ПРОСТИ НА КАСЪМОВ, ЧЕ Я ПРЕЛЪСТИ И ИЗОСТАВИ! ГОДИНИ НАРЕД ЧАКА ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ НЕЯ, НО ТАКА И НЕ И СЕ ПОЛУЧИХА НЕЩАТА. СЕГА ИЗЛИВА ЦЯЛАТА СИ ЗЛОБА ВЪРХУ НЕГО И КОЛЕЖКАТА СИ, КОЯТО Е ПО-УСПЕШНА ОТ НЕЯ ПРОФЕСИОНАЛНО. А ТО СИ Е ВИДИМО И ФАКТ! МНОГО ЗЛОБНА Е БИЛА НАИСТИНА! И НЕ ОЧАКВАХ , ЧЕ Е ТОЛКОВА ПРОСТОВАТА. КОЛКО УМЕЛО МОЖЕ ДА СЕ ПРИКРИВА ЧОВЕК, ДОКАТО МАСКАТА ПАДНЕ ЕДИН ДЕН. И ТЯ ПАДНА! ЖАЛКО, ДЕСИСЛАВА!

Коментирай

haha

преди 8 години

клозета -паразита :D ,,,,,,,,,,,,не й ли е ясно ,че вече не дели нищо с Алисия ,не че досега са имали нещо общо - но нали така го представяше въшката ,дребна ,циганска .....

Коментирай

haha

преди 8 години

твоята Джина още живее в комунизма, когато имаше за всички по равно ,,,,е лошата за нея новина е,че днес има за този ,който е най -продуктивен .Ако трябва да избирам между двете ,ще избера Алисия .Защото не мога да си ги причиня и двете анхахаха .Така ,че Али ,с теб смееее :))))

Коментирай

гаднярка

преди 8 години

Нищо ново под слънцето няма да чуем. Просто това, което Десислава вече каза по различните медии. Правят си ПР една на друга и в лют съюз срещу Алисия. Николета живее, за да прави мърсотии на Алисия. Отне и съпруга, разби и семейството, ограби детството на сина и, хвърля помия на всяка крачка след нея.... Е, няма вече ,не намирам подходяща дума да го оприлича това злобно , завистливо, долно, подло и отмъстително същество! Къде ти отиде красивото семейство , парцал? Нали беше на седмото небе от щастие, че си вземала чужд мъж... Илюзия за щастие и семейство! Балона рано или късно се пука! Всеки си получава пая един ден! С присъщото си хладнокръвие и достойнство, Алисия дори няма да ви отрази! Лайте си!

Коментирай

---

преди 8 години

Джина май прибърза с определянето на Алисия като употребена! Защото в този случай самата Джина влиза много добре в тази роля :D :D :D Джина, мила, ти си УПОТРЕБЕНА! Хахаха, не те е поканила тази, защото си голяма звезда и си много интересна, а за да си урежда сметките с бившата на бившия си съпруг :D

Коментирай

Оле, каква стана тя!

преди 8 години

Ревност ли усещам вече У баба Джина? Май ще излезнат кирливи и ризи наяве накрая. Да не стане насраната сврака в лайната с двата крака! Ах, Касъмов, да те чака 14 години женицата, не честно! :)

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Точно!

Коментирай

така е

преди 8 години

Е, тук вече и който се съмняваше и не вярваше вече се убеди, колко пари струва Джина с това участие при Николета. Жена с достойнство никога не би го нпаравила, знаейки , какво е предавнето и личното отношение на Николета към Алисия. Много злобничко. Ако имаше достойнство и морал, нямаше да падне толкова ниско. Явно , показва истинската си същност! И наистина вече май кошницата се разплита.... не друго, пуста злоба и ревност я разяждат. Каква жалка картинка наистина са!

Коментирай

hifi

преди 8 години

Джина има глас и може да пее за разлика от Алисия,но Джина няма хубави песни доколкото чалгата може да бъде хубава....как за толкова години не написаха една хубава песен за Джина?а фолклорния албум който е издала за жалост в държава на мангали и манафи не се търси

Коментирай

1

преди 8 години

Хайде стига с тези изтъркали лафове бе , хора! Можела да пее! Изпяла една песен , която и е паднала на гласа и вече голямата певица. Защо не се отцепи и да си направи самостоятелна кариера, както направи Камелия. Или да се присъедини към Пайнера и големите "певици". Какво чака 14 години? Само не ми казвайте,че от колегиалност, защото ще взема да ви повярвам. Явно много неща и куцат и липсват на Джина...

Коментирай

6

преди 8 години

И защо да не може да пее , Алисия? Като един каже, че "детето плачело и всички в купом , като овце- детето плаче" Напротив много интересен и топъл глас има. Е, няма мощния глас на Преслава, но това не означава, че не може да пее. Всяка си има своята ниша и за всеки има място под слънцето. Защо е това храчене, обругаване и нападки?! Много хубави и различни по звучене от типичната чалга прави момичето и хората ги харесват. Не са циганските ритми на Емануела и да не изреждам другите. Знаят се!

Коментирай

хаха

преди 8 години

Знаех си,че тази ще е следващата поканена. Николина не може да живее ако не унижи по някакъв начин Алисия. Човек ще помисли,че Алисия й е отмъкнала Божинов, а не обратното. Две прости путки Николина и Джина-мъж ли е жена ли е...

Коментирай

:)))))))

преди 8 години

ха ха ха аххаааааааааааааааааааааааааа . мъж ли е, жена ли ! Това направо ме разби! ха ха ахааа Има нещо вярно.... мъж ли е, жена ли е и един травестит! ха ха хахааа Голям смях!

Коментирай

Дани

преди 8 години

Олеее, майко! Ще взема и аз да заплача... тази рева, че рева , като вдовица...белким някой я забележи! Късно е либе за китка! Малко си У-къснила, жено! Ах, Викторчо, голям палавник се оказа!

Коментирай

.

преди 8 години

Наистина триели коментари тия от хотарена. Интересно, че имаше отговор на коментара на Georgi, и са го изтрили без да има обидни думи, абсолютно без никакъв повод. Коментара беше мой и сега разбирам, че работещите в сайта и г-ца Лозанова са страшно комплексирани....ужасно много комплекси:) Този коментар не го и публикувайте даже, че после като го изтриете ставате все по-смешни. Той е за вас, проста за да знаете, че хората са много по-умни от вас и за това спират да ви посещават и четат;)))

Коментирай

buba

преди 8 години

Никой не я слуша и тя кръв пикае!!!

Коментирай

!

преди 8 години

Хаахах две некадърници седнали да се оплакват. Едната пишман водеща и до време, а другата вече почти в пенсия и с нито един хит, като не ти е било добре в АРА защо не си си тръгнала бе жена???Какво още търсиш там и след толкова години сега ли се сети, за парили го закъса??? А ти мадам лозанова (с малки букви за малките хора) на теб какво ти влиза в работата, тотално си загубила и малкото чар който имаше от злоба, ама така е който е нещастен иска да вижда нещастни и хората около себе си, ако те не са ще се опита да ги нарани и да ги смачка. НЕЩАСТНИЦА ПЪЛНА, ЗАРЯЗАНА ОТ МЪЖА СИ И БЕЗ ПРИЯТЕЛИ!

Коментирай

ВНИМАНИЕ НЛО

преди 8 години

Жената с очилата прилича на извънземно в главата, има триъгълно лице и то доста несъразмерно, отврат, а другата коя е? Това ли е въпросната обидена Джина??? Алисия дори не ги отразява, а те се напъват ли напъват хаха ;D,;D. Много е голяма, за вас малките за да ви отрази, опитайте с нещо друго, пък дано Алисия ви обърне малко внимание, и не с лошо де хахаахахха.

Коментирай

не е смешно

преди 8 години

Курволета вземала приятелката си баба Деска под крило, обещала и да и намери спонсор. "Не плачи мила аз ще те плъзна по пързалката и няма да останеш гладна. Все някой ще те съжали!" ха ха ха Каква пародия си Десиславо, ако можеш да се усетиш на тази снимка!?! И тези, които не те познаваха и смятаха за достойна и свястна жена, се изпари и последното им въображение. Не се учудвам , защо и Касъмов те е захвърлил. Мале, жалка картинка!

Коментирай

МНОГО ТОЧНО

преди 8 години

Джинa мaй пpибъpзa c oпpeдeлянeтo нa Aлиcия ĸaтo yпoтpeбeнa! Зaщoтo в тoзи cлyчaй caмaтa Джинa влизa мнoгo дoбpe в тaзи poля :D :D :D Джинa, милa, ти cи УΠOTPEБEHA! Xaxaxa, нe тe e пoĸaнилa тaзи, зaщoтo cи гoлямa звeздa и cи мнoгo интepecнa, a зa дa cи ypeждa cмeтĸитe c бившaтa нa бившия cи cъпpyг :D

Коментирай

bram

преди 8 години

Абе, някой в последните 5 години бил ли е на нейно участие????

Коментирай

от опит зная

преди 8 години

Πлoвдивчaнĸaтa миpишe нa cпapeнa цигaнĸa, cигypнo зaтoвa ce зaливaлa нaпocлeдъĸ c мнoгo пapфюми aмa имa cпeцифичнa oтблъcĸвaщa вoня. A зa xигиeнaтa и - щяx дa пoвъpнa oт гнyc.

Коментирай

Ева до Николета

преди 8 години

Доста долен удър под кръста к***во разнебитена!!!! Но какво може друго да се очаква от един цървул ! Постоянно дебнеш да изложиш Алисия,но как за тооолкова време не зацепи,че от теб по-гаден парцал в Бг няма!! Колкото и да дерзаеш първото място е за теб долнопробна стирко...Оле олеееее пфффф гняс !!!

Коментирай

Ева

преди 8 години

УдАр

Коментирай

Eva1

преди 8 години

Хахх ама мнооого точно казано Оле олеееее

Коментирай

Ти полудя

преди 8 години

Ние и преди 5 години не сме били. По-добре да ида на участие на Тутанкамон, отколкото на тая мумия Джина Стоева. Дори не я знам какво пее.

Коментирай

WK

преди 8 години

Тая не беше ли народна певица? Откога и те търсят слава и медийно внимание?

Коментирай

1111111111111111

преди 8 години

Набиха й шута на тази бръмчалка - гнило, сега горката се чуди от къде да скалъпи поредната интрига, че да има какво да се пише за нея..още малко ти остана мишко и ще забравят за жалкото ти съществуване! УРААААААА, а дано, че аман от интриги, не знам кой болен мозък ти се връзва вече! Жалка работа

Коментирай

Клозета

преди 8 години

Джина СТОлева

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.