Волен купи пръстен с брилянт на Деница, скоро вдигат сватба

1721
12 Февруари 2017, 12:00


Волен Сидеров и красивата му половинка Деница Гаджева най-вероятно ще вдигнат сватба тази пролет, научи HotArena. След вече няколко години съвместен живот атакист №1 е твърдо решен да приключи най-после мъчителните дела по развода си с Капка Георгиева и да направи любимата си жена своя законна половинка.

В доказателство на това най-буйният политик вече е купил пръстен за половинката си от луксозната верига „Шопар“ – изключително фина изработка с брилянт. Бижуто било изящно и много скъпо. Атакистът обаче, който винаги се е славел с щедрост, се изръсил, без да му мигне окото, с 5000 евро. С подобни бижута от веригата се кичат звездите от Кан от десетки години. Бутиковото чудо ще блесне на пръста на Деница веднага след като Волен вземе в ръцете си документ от съда, че вече е свободен мъж.

За да се отърве от старите брачни окови, Сидеров е пришпорил адвокатите си да впрегнат всички усилия, за да успее да получи по-бързо официален развод от първата съпруга. Съдебното дело се точи вече няколко години и това отлага брака между Сидеров и Гаджева, а националистът държи синът му Волен-младши да расте в патриархално семейство, както самият той преди няколко месеца призна.

Само да приключа с развода и веднага се женим, обеща в тв предаване преди два месеца Сидеров. Според източник на "Таблоид" бившата половинка на белокосия националист Капка Георгиева правела всевъзможни спънки, за да не му даде развод. Делото се точи вече няколко години.

Самата Деница чакала с нетърпение да стане съпруга на мъжа с главно М в нейния живот. Тя неведнъж е разказвала без притеснение, че още преди да признаят чувствата си, за нея Волен е бил единственият, в когото вярвала сляпо и когото обичала. Голямата разлика в годините помежду им – 20-ина лета, не притеснява нито него, нито нея. Сега венчилото и за двамата е много важно – детето расте, а през септември ще навърши 2 годинки и Деница не искала да я пита защо татко му не се е оженил за нея.

Любовта между двамата атакисти пламна през 2011 година, когато папараци ги изловиха заедно на море. Тогава Волен беше щастливо женен за съпругата си Капка, а Деница бе една от най-активните в „Атака“. Около година след това двамата заживяха заедно, а през септември 2015-а се роди синът им Волен.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени