Вярно се оказа! Никол Станкулова и Орлин Павлов хванати заедно

6425
13 Март 2013, 16:39


Никол Станкулова все по-често с Орлин Павлов, а отношенията им взеха да будят съмнения, научи HotArena.net. Спомняте си, че още по времето на „ВИП Брадър” между двамата прехвърчаха искри.

 

Няма как да забравите, че между тях за малко да се разгори такъв пожар, че прелестната синоптичка да се лиши от богатия си любим Ангел… Шоуто приключи, а Орлин излезе като победител от него.

 

Междувременно мнозина очакваха, че между двамата красавци ще се случи нещо навън. Оказаха се прави! Напоследък Никол и Орлин са засичани все по-често заедно. По-интересното е, че те уж се срещали приятелски по на кафенце в МОЛ-а, пишат от kliuki.net.

 

А като знаем колко фенове има, те я дебнат от всеки ъгъл и трудно може да остане незабелязана. „Те не се крият, все още не може да се каже, че има нещо по-така между тях, но е видно, че страстта ги тегли здраво!”, шегуват се по техен адрес в мрежата.

 

Още по-любопитно е, че по-малките почитатели на Станкулова въобще не се съобразяват и направо я издъниха в профила й. Доказателството е налице! Звездата на Нова телевизия се измъкна с половин уста на неудобния въпрос с едносричното: „Може!”, но историята тепърва предстои да се разплита...
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени