Врачански поряза Рачков в ефир! (Господарят на ефира смъртно обиден, че му казаха истината в ефир)

7020
09 Март 2016, 17:00


Смъртна обида нанесе Калин Врачански на колегата си Димитър Рачков, без дори да се усети, узна HotArena.

 

И за негово нещастие го направи директно по телевизията – в шоуто „Като две капки вода“. Той почти в прав текст каза на Господаря на ефира, че макар да се води актьор, отдавна няма нищо общо с професията си. Тези неволно изпуснати думи му спечелиха враг за години напред.

 

Гафът на Калин бе направен в живото предаване на Нова ТВ в понеделник вечер. След като се представи брилянтно на сцената, актьорът реши да сподели какво е станало зад кулисите, показвайки жестове с тайнствено за публиката значение, които обаче се подразбра, че често се правят преди представления и който работи в театъра, би трябвало веднага да ги разбере. Рачков обаче не загря за какво става въпрос. „А, ти се отдалечи от театъра“, поклати глава Врачански с разбиране. И с това заби нож директно в сърцето на колегата си, писа „Всеки ден“.

 

Говори се, че като чул тези думи, на Митко буквално му причерняло. Зуека опита да се намеси, но без резултат. Раздразнението на бургазлията стана явно даже и за публиката. Врачански реши да замаже положението, като обяви, че уж имал предложение към Рачков за роля в представление. Но с това само допълнително влоши нещата. На всичкото отгоре журито обяви, че Калин е страхотен актьор, а зрителският вот беше най-мощен именно за него. От кухнята на предаването издадоха, че всичко това накарало Рачков да погледне на цялата си кариера, с която до онзи момент се гордеел, като на пълен провал. И завинаги намразил Врачански.

 

След предаването Митко не беше на себе си“, твърдят хора от шоуто. Той се надул като пуяк, излетял към гримьорните и не искал даже да му споменават за Калин, камо ли да разговаря с него. Легенди се носят за високото самочувствие на Димитър Рачков и за неговото огромно его. Той се изживявал като голяма звезда. Не може обаче да си затвори очите пред чистата истина – че от години се занимава основно с халтура и че напоследък няма нищо общо с чистата актьорска игра.

 

В същото време Врачански много отдавна не беше поемал ангажимент в телевизията, но за сметка на това се разсипва от театрални представления и в гилдията го смятат за един от най-добрите актьори от младото поколение.

 

Рачков се обидил не само от думите на колегата си, но и от това, че ги изтърси в шоу, което приема почти като свой роден дом. „Калинчо за първи път стъпва тук и почва да раздава присъди“, ядосвал се Митко. В действителност обаче бил най-наранен, защото осъзнавал, че Врачански е казал истината.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истина е
преди 2 години
0
И аз забелязах Рачков как се шокира,когато чу думите на Калин и ако не беше Зуека, мисля че и Рачков беше готов да отговори и да се обиждат в ефир.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буболина
преди 2 години
0
Дали са неволно изпуснати думи или "гаф по сценарий", но беше казано точно и право в целта. Ако не е да се прави на шут, Рачков си е гола вода.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
tufy
преди 2 години
-9
Той пък Блатечки понеже е един актьор .... Посредствен актьор, който единствената роля, която може да играе е лошо момче-любовчия. И до там
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тоя па
преди 2 години
0
Какъв Блатечки те гони пък теб???? Лягай си по-добре...


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени