ВРАЧКА! Нана имала ПРОРОЧЕСКА дарба (ПОДРОБНОСТИ)

1722
29 Юни 2014, 12:13


Силна наследствена връзка има Нана Гладуиш. Водещата на „Съдебен спор” може да проследи назад в рода си и рака, и пророческите си сънища, научи HotArena.net.

 

От коварната болест умират баща й и баба й. Дарбата да вещаят бъдещето пък са имали почти всички жени в семейството й. Предава се по майчина линия, но избирателно. Че я носи и тя, вечно усмихната Нана разбира по най-жестокия начин, пише в. „Уикенд“.

 

Първото неоспоримо доказателство, че вижда предстоящото в сънищата си Нана получава малко след като се омъжва за англичанина Джонатан и дни преди татко й да почине от рак. Всъщност водещата на „Съдебен спор” научава с точност колко точно живот остава на баща й, докато се носи в света на Морфей.

 

„Сънувах нещо, което за мен категорично означаваше смърт. Просто го видях без дрехи в една бяла стая в един гърч. Каза ми: „Бяха повече, 9 останаха”. Почина 9 дни по-късно”, споделя Нана.

 

Тя още не се била отърсила от шока след като скоротечен рак погубил баща й, когато отново видяла бъдещето в съня си. И този път пророчеството й било ужасяващо. Дни преди него обаче Нана не можела да се отърве от мисълта, че е бременна. Без основателна причина предположението непрестанно занимавали съзнанието й. Направила си тест и той действително се оказал положителен. Установила, че носи нов живот две седмици от смъртта на татко й. Тогава идва и вторият сън, с който водещата още веднъж се убеждава, че има силата да предвижда.

 

„Сънувах едно дете, което имаше на гърба си топка косми като четина. Баща ми също беше в съня ми. Наистина се оказа, че плодът няма сърдечна дейност и трябваше да абортирам”, разказва потресената Нана. Тя не изключва възможността за това да е допринесла депресията след загубата на баща й, - „Това беше най-неподходящият момент, аз просто не бях готова. За мен смъртта беше още твърде близо, за да се радвам на нов живот”.

 

Трети пророчески сън предвещал болестта на Нана, над която тя вече обяви трайна победа. Била едва на 20 години, когато една нощ видяла починалата си баба, която отдавна била напуснала този свят. Тя я викала при себе си: „Нана, хайде, тръгвай”. В съня си внучката й отвърнала, че все още не е готова. Тогава баба й отсякла: „Не бързай, утре пак ще дойда”. Следващата нощ Нана била сполетяна от същия сън. Този път обаче баба й заявила: „Имаш време”, и уточнила докога.

 

Години наред Нана не обръщала внимание на страшния сън, който се повторил в две поредни нощи. По-сериозно се замислила за него едва след като последвали двете пророчества за смъртта на татко й и загубата на първото й дете. Водещата на „Съдебен спор” обаче си направила изследвания чак, когато родила сина си Джейсън. Така започнала битката на Нана с рака.

 

„Прабаба ми по майчина линия е била много интересен човек. Сънувала е какво ще й се случи, предчувствала е много. Най-общо казано, е била сензитивен човек. Това се предава на една от дъщерите й, която е моята баба. След това на майка ми и сега на мен. Сестра ми например не е в тази категория на луди в семейството”, споделя Нана историята на пророческата си дарба, която се предава от поколения в семейството й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени