Вратар има най-секси гадже (Снимки)

https://hotarena.net/lubopitno/vratar-ima-nai-seksi-gadje HotArena.net
Вратар има най-секси гадже (Снимки)
Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус може и да не е най-добрият страж в света, но опредлено има за какво да му се завижда, видя HotArena.


И това е гаджето му Памела Рийф. 21-годишната моделка е без конкуренция на Анфийлд за футболна половинка. Нещо повече, тя дори е по-известна от гаджето си. 


Рийф е немски фитнес модел и има около 3 млн последователи в Инстаграм. Започва да публикува свои снимки в социалната мрежа, когато е едва на 15 години. 


Именно там дава фитнес съвети, а от скоро има и собствен сайт. Двамата с Кариус са заедно от ноември 2016 година. Въпреки това държат да пазят личния си живот в тайна и дори не ходят заедно по светски събития.

3 Коментара

21???? По скоро 32

преди 6 години

Нищо особено не е! В България има много по-красиви момичета от това фотошопирано бичме!

Коментирай

Бети

преди 6 години

100 пъти е по-добре от силиконовите плондири.

Коментирай

Като всички

преди 6 години

Това момиче е тип всяка втора, нито в лице е нещо особено, нито в тяло! Малко спорно е дали е по-добре от някои силиконки, има доста добре изглеждащи такива!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.