Вратарят на ЦСКА забърка любовен триъгълник

5646
31 Май 2011, 08:44


ЦСКА фен чрез HotArena.net

 

Вратарят на ЦСКА Иван Караджов е забъркал любовен триъгълник, достоен за турски сериал. 

 

В последно време стражът, известен със склоността си да се забърква в скандали и към страстта си към красивите жени, "бродирал" на два женски стана. Това твърди читател на HotArena.net, който ни изпрати следното писмо чрез опцията "Изпрати новина".

 

"До скоро той имаше сериозна приятелка, която успя да го кротне замалко. Раздялата им настъпи след повече от година връзка, защото въпросната Оги се изкушила да легне с най-добрия му приятел (момчето, с което си разменя целувки самият Караджов и дори публикува снимков материал).

 

Точно от устата на Оги неведнъж са се чували гневни коментари спрямо едно момиче, което не е известно в медийните среди. Името и е Славина  и е дъщеря на собственичка на известно частно училище (така пише в личната й Фейсбук страница).

 

Историята на Караджов и Славина трае около 5 месеца, през които всичко е скрито-покрито заради приятеля на Славина. Колкото и да се натискал Караджов, не успял да накара Славина да зареже сериозния си приятел. А може би точно имиджа, който трябва да има дъщеря на собственичка на частно училище е това, което я е накарало да не иска публичност на връзката им, защото според близки приятелки на девойката, тя също не била безразлична към младата надежда на ЦСКА.

 

Караджов в крайна сметка прекратил службата си на верен любовник. Но Славина останала негова слабост. Приятелката му редовно съскала в столичните заведения срещу нея и дори си позволила да се обади на тогавашния приятел на Славина и да разкаже всичко за тръпката й с вратарчето.

 

Историята била многократно украсявана, а злобата все по-голяма. Много общи приятели на двете момичета не веднъж са се чудили на какво се дължи тази злоба при условие, че двете нищо не делят. Скоро след това се разбрало, че Караджата въпреки скандалния си имидж все пак бил сантиментален и запaзил в телефона си милите съобщения, които имал от Славина и това вбесило приятелката му". 

 

Това е писмото, изпратено от наш читател, подписал се като ЦСКА фен. Бърза проверка на HotArena.net сред футболисти от обкръжението на Караджата установи, че любовният триъгълник наистина е бил факт. 

 

Те обаче твърдят, че в момента отношенията между вратаря и приятелката му Огняна са тип-топ. Двамата дори заминават на море след няколко дни. 

 

От писмото на читателя (или читателката ни - б.а.) не става ясно на главната снимка, с която е илюстриран материала, дали някое от двете момичета е въпросната Славина.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 6 години
0
da, slavina e momicheto ot lqvo
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени