Вредни ли са играчките за възрастни?

1544
25 Декември 2015, 12:00


Последните години популярността на секс играчките и по-специално вибраторите е изключително голяма. Поради това немалка част от нещата, които ви заливат като информация по тази тема са често и негативни. Голяма част от женската аудитория, когато става въпрос конкретно за вибратори, започва безпокойно да кърши пръсти относно това дали те са напълно безвредни или дали има шанс по някакъв начин да навредят на женското интимно здраве?

 

Спекулациите по тази тема са многобройни! НО – определено можем да Ви успокоим мили дами, че модерните вибратори, изработвани последните 5 години са част от огромна индустрия, която повярвайте няма как да си позволи да произвежда продукт, който да вреди на хората, които го използват.

 

НАПРОТИВ! Зад изработката на вибраторите, които се произвеждат последните поне 5 години, стои огромен екип от сексолози, лекари, медицински лица и дизайнери, които посвещават живота си на изобретяването на секс играчки, които не само, че не увреждат по никакъв начин Вашите най-ерогенни зони, НО дори подпомагат общата чувствителност в тази зона.

 

В допълнение още едно сериозно потвърждение за безопасността на вибраторите – голяма част от жените, които до този момент са изпитвали огромно затруднение да свършват при вагинален секс с половинката, след редовно използване поне месец, два на мултифункционален вибратор наблюдават сериозно повишаване на чувствителността в тази зона и оттам възможността дори за мулти оргазми е налице!

Е мили дами, отдъхнете – както материалът, от който повечето модерни вибратори се изработва, е под специален лекарски подбор, така и самият дизайн на секс играчките се избработва наистина прецизно, за да нямате дискомфорт при експлоатация! Така че, мили момичета, наслаждавайте се на вибраторите си с пълна свобода и комфорт!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени